Budite vođa koji zna kako voditi organizaciju kroz temeljite promjene.

strateško vodstvo, vodstvo, leadership

Strateško vodstvo uključuje vještinu, iskustvo i samopouzdanje potrebne za hvatanje u koštac s kompleksnim okruženjem i zbivanjima u njemu. U takvim okolnostima, često je izuzetno teško utvrditi pravi uzrok problema, a uspjeh predloženog rješenja je neizvjestan.

Ako provodite uspješno strateško vodstvo, jasno vidite širu sliku. Takvi vođe mogu dovesti u pitanje prevladavajuće mišljenje i promijeniti smjer ako se odabrani pravac pokaže krivim; oni vode pitanjima kao i savjetima, uz aktivnu uključenost i davanje uputa i puno uvažavanje svih dionika u procesu.

Da vodstvo ne djeluje strateški nažalost najčešće dolazi do izražaja kada se tvrtka suoči s izuzetno izazovnom situacijom koja dovodi u pitanje njihov uobičajeni način poslovanja. Ne čekajte taj trenutak da biste počeli „brusiti“ svoje vještine strateškog vodstva.

Cilj treninga Strateško vodstvo je proći kroz principe i korake strateškog razmišljanja i upravljanja i naučiti uspješno primjenjivati  strateške tehnike. Stvorit ćete preduvjete za lakše donošenje odluka kojim organizacijskim i operativnim modelom voditi sustav. Razvijte svoju vještinu strateškog vodstva kako biste osigurali uspješno strateško planiranje i provedbu i ostvarili  željeni učinak.

Kratki sadržaj:

 • Strateško razmišljanje i strateško upravljanje
 • Kompetencije za strateško razmišljanje
 • Proces strateškog upravljanja, vizija, misija, ciljevi
 • Tehnike za strateško razmišljanje
 • Kako uspješno realizirati strategiju
 • Izazovi u strateškom razmišljanju i upravljanju

Kome je trening namijenjen?

Direktorima i menadžerima malih, velikih i srednjih poduzeća, voditeljima projekata, voditeljima timova i voditeljima odjela.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj