Zašto je baš HalPet najbolji izbor za Vašu edukaciju?

HalPet je vodeći centar poslovnih vještina i stranih jezika koji na području Hrvatske i šire regije djeluje već 20 godina. Naši klijenti su velike, srednje i male kompanije.

Izvrsnost je ono što nas pokreće. Vodeću poziciju na tržištu izgradili smo na stručnosti, praćenju postojećih i kreiranju novih trendova.

U prijenosu znanja koristimo se vlastitom LPC® metodom za ubrzano učenje te konceptima Teaching Intelligence (TQ®) i Managerial Intelligence (MQ). Prepoznatljivim i kreativnim pristupom, neprestanim osluškivanjem potreba i prilagodbom tim potrebama zadobili smo povjerenje više od 400 poslovnih subjekata i više od 5000 polaznika edukacijskih programa.

Svoje dugogodišnje iskustvo, 2013. godine pretočili smo u jedinstveni LPC online sustav nazvan istoimenom metodom kojom se koristimo svih 20 godina. 2017. godine, LPC online platforma za učenje stranih jezika i poslovnih vještina dobila je novo ruho i postala 1st Croatian online learning store. Naša je misija osigurati užitak i mogućnost učenja svima onima koji žele znanje trenutno primjenjivo u praksi, očekuju stvoriti promjenu i brže ostvariti svoje ciljeve. Svaki naš online program, tečaj ili lekcija vrhunski su doživljaj učenja zbog svoje jasne LPC strukture i preglednosti, vizualne atraktivnosti, idealne doze novog sadržaja i bogate palete mogućnosti za njegovo uvježbavanje.

Za osobni rast i razvoj od neizmjerne je važnosti pouzdan i siguran partner. HalPet vidi sebe upravo u toj ulozi. Povjerite nam svoje učenje. Iskoristit ćemo sve naše znanje i  stručnost kako bismo vam osigurali  najbolji doživljaj učenja i trenutno vidljive i trajno primjenjive rezultata.

Naše vrijednosti

23 godina iskustva u podučavanju

Dugogodišnje iskustvo u radu s velikim, srednjim i malim kompanijama, rezultiralo je stvaranjem prepoznatljivog imidža na B2B tržištu. Uspješna suradnja s više  od 400 poslovnih subjekata, 5000 polaznika, vlastita LPC metoda, široka ponuda edukacijskih programa i izgradnja jedinstvenog online sustava za učenje daju nam poticaj da, u budućnosti, budemo još bolji i dostupni baš svakome.

Velik broj programa poslovnih vještina i stranih jezika

HalPet se ističe velikim brojem programa za poslovni i osobni razvoj, za učenje stranih jezika, kao i bogatih usluga iz naše ponude. Kontinuirano radimo na razvoju novih programa i treninga kako bismo zadovoljili vaše želje i potrebe na poslovnom i privatnom planu.

Iskusni i profesionalni edukatori

Kako bismo vam omogućili postizanje maksimalnog zadovoljstva u procesu učenja, svaki naš program osmišljavaju, kreiraju i vode iskusni i profesionalni edukatori. Njihovo neprestano usavršavanje je nužno u svrhu pružanja što kvalitetnijeg i produktivnijeg doživljaja učenja.

Vlastita LPC metoda

Svi naši treninzi temelji se na prenošenju znanja putem LPC® metode koja se sastoji od tri ključna koraka: Learn, Practice, Communicate. Metoda osigurava akcijsko i ubrzano učenje bez obzira o kojem se načinu prijenosa znanja radi ( individualno ili grupnu, učionica, online i blended).

Vlastiti LPC online sustav za učenje stranih jezika i poslovnih vještina

Dugogodišnje iskustvo u podučavanju LPC® metodom pretočeno je u istoimeni sustav za učenje. Mogućnost samostalnog kreiranja rasporeda učenja, prilagodljivost raznim tehnološkim uređajima, velika raznolikost programa te vrlo prihvatljive cijene samo su neke od prednosti našeg LPC online sustava.

Individualno/ grupno/ online/ blended učenje

Osim što možete birati između velikog broja različitih edukacijskih programa, možete birati i želite li individualno, grupno, online ili blended učenje. Prilagodite svoje vrijeme za razvoj vlastitim potrebama kako bi vaše učenje bilo što učinkovitije. 

In-house edukacija

Naša najveća specijalnost svakako je organizacija in-house edukacija. Pomno slušamo vaše želje i potrebe te se prilagođavamo svim zahtjevima kako bismo osigurali najveću kvalitetu edukacije upravo u vašim prostorima.