HalPet je centar poslovne edukacije koji na području Hrvatske i šire regije djeluje već više od 20 godina. Izvrsnost je ono što nas pokreće, a jednu od vodećih pozicija na tržištu izgradili smo upravo na temelju stručnosti, praćenju postojećih i kreiranju novih edukacijskih trendova.  

Svoje smo dugogodišnje iskustvo 2013. pretočili u jedinstveni sustav za online učenje eLPC Business nazvan prema istoimenoj metodi.  

  1. LPC online-platforma za učenje stranih jezika i poslovnih vještina dobila je novo ruho i postala prvim hrvatskim edukacijskim web shopom. 

Način rada u HalPetu karakterizira personaliziran pristup našim klijentima u osmišljavanju i kreiranju edukacijskih sadržaja. Nakon 20 godina poslovanja imamo znanje i viziju kako pružiti modernu, kvalitetnu i interaktivnu uslugu prepoznatu u području edukacije.  

Naš tim čine L&D zaljubljenici, stručnjaci iz raznih područja među kojima su: treneri, coachevi, facilitatori, stručnjaci za e-learning, instrukcijski dizajneri te 30+ profesora stranih jezika i naravno naša sjajna podrška :). Svi dijelimo veliku ljubav i entuzijazam za prenošenje znanja i vjerujemo da svatko može napraviti pozitivnu promjenu ako to želi.  

Jedina vještina koja će biti i ostati važna u 21. stoljeću je vještina usvajanja novih znanja.

Uvijek iznova crpimo inspiraciju iz riječi famoznog Petera Druckera, autoriteta menadžmenta 20. stoljeća koji je rekao: ‘Jedina vještina koja će biti i ostati važna u 21. stoljeću je vještina usvajanja novih znanja.’ Naš je zadatak pronaći pravu mjeru i pravi način, a tu nam je uvijek pri ruci naš vjerni saveznik – LPC® metoda učenja.