G. S. Corporate Services Sector Director, INA
“My overall experience with HalPet is based on a couple of years' partnership contract covering language education and organizing workshops. Personally, I was involved in both and I can say that I am very satisfied with cooperation with HalPet it both segments. Along with their professional service, I mostly admired HalPet's ability to customize and deliver outstanding results for our company in terms of both methodology and content. HalPet team is highly motivated, flexible and always focused on customer needs. I would highly recommend their service.”
D. P. General Manager, Red Bull
“HalPet, škola za strane jezike i poslovnu komunikaciju, se dokazala kao naš dragocjen partner za znanje. Toplo preporučujemo njihove usluge i novim potencijalnim korisnicima. U kratkom vremenskom roku ćete se uvjeriti u posvećenost, fokusiranost, pristupačnost i kvalitetu njenih predavača koji prakticiraju individualan pristup učenju, te motiviranje polaznika u svrhu podizanja samopouzdanja.”
I. M. Direktorica Sektora za upravljanje ljudskim resursima, Privredna Banka Zagreb
“HalPet je naš izbor i pouzdani partner već dugi niz godina, kako u organizaciji i provođenju tečajeva stranih jezika, tako i u brojnim poslovnim edukacijama. To je partnerstvo koje se odlikuje lakoćom komunikacije i fleksibilnošću, te osvaja entuzijazmom bez obzira radi li se o suradnji na nekom strateškom projektu ili tek jednom izdvojenom tečaju ili radionici.”
I. P. Direktorica Direkcije ljudskih resursa, Intesa Sanpaolo Card
“Zahvaljujući znanju koje su nam dali na treningu Moć prezentacije i entuzijazmu koji su donijeli našim profesionalcima, dobro pedagoški intoniranim predavanjima, naši djelatnici su završili tečajeve obogaćeni ne samo dobrim poznavanjem točne i precizne metodologije nego i ukupnim pristupom i spremnošću da se sve naše dileme najbrže objasne i riješe. Uz pomoć Petre Čolak, izvanredno talentirane i iskusne predavačice, stručni tečaj je bio savršen. Ona je vrlo kvalificirana u području koje predaje, ako i u načinu rada, predana i susretljiva. Naši su zaposlenici bili oduševljeni s njezinom metodom i načinom poučavanja. Mislimo da HALPET škola zaslužuje najviše ocjene za kvalitetu i profesionalnost.”
D. B. Direktor Direkcije organizacije i upravljanja ljudskim potencijalima, OTP Banka
“Uspješnosti načina rada tvrtke HalPet pridonosi i iznimna stručnost, profesionalnost i entuzijazam HalPetovih trenera u prijenosu znanja. Po završetku menadžerskih edukacijskih programa, a na osnovu radnih zadataka koje su ispunjavali tijekom edukacijskih mostova, naši su polaznici stekli platformu za uspješnu primjenu novostečenih znanja i vještina u svakodnevnom radu pa stoga svim potencijalnim korisnicima edukacijskih usluga možemo preporučiti ovog vrlo kvalitetnog dobavljača.”