Poznavanje stranih jezika otvara vrata poslovnog svijeta

 

U poslovnom svijetu znanje engleskog jezika više nije prednost, već uvjet. Tečajevi stranih jezika sve su puniji polaznicima koji traže i njemački, talijanski, španjolski, francuski. Stvara se tendencija internacionalnih timova i širenje poslovanja na globalnoj razini.

Vrijeme je da se pobrinete za svoje kompetencije i spriječite prepreke u komunikaciji s poslovnim partnerima, klijentima i kolegama.

 

Tečajevi stranih jezika organiziraju se prema željama i potrebama poslovnih i privatnih korisnika. Nakon što polaznik prođe inicijalno testiranje kojim se utvrđuje razina znanja, HalPetov stručni tim predlaže tečaj koji bi mu omogućio dostizanje željene razine znanja.

 

Kod tečajeva stranih jezika razlikujemo dvije vrste programa:

 

  1. CLASSIC programi kreirani su na temelju standardiziranih udžbenika te obuhvaćaju širok spektar općih poslovnih područja.
  2. FREEFORM programi prilagođeni su specifičnim područjima te pomažu u održavanju, osvježavanju i usavršavanju jezika.

 

 

Strani jezici koje možete naučiti u HalPetu:

 

 

Programe je moguće polaziti individualno ili u grupi.

Osim u učionici, učenje može biti održano i u virtualnoj učionici, te kroz online ili blended učenje (kombinacija klasičnog učenja u učionici i online lekcija).

Blended tečajevi stranih jezika, HalPet

Od 2017. godine HalPet je svoje iskustvo u izvođenju tečajeva stranih jezika pretočio u LPC online – Learn, Practice, Communicate platformu na kojoj su dostupne teme iz područja poslovnog i financijskog engleskog jezika te početnog njemačkog.

 

Online programi stranih jezika:

 

 

Online testiranja poznavanja stranih jezika: