Svi znamo koliko je važno ostaviti dobar prvi dojam. Vi naučite kako ostaviti najbolji!

U životu postoje mnoge situacije u kojima imamo važan zadatak – predstaviti se u najboljem svijetlu. Bez obzira na to radi li se o razgovoru za posao, prodajnom sastanku, važnoj prezentaciji, razgovoru sa šefom o boljim uvjetima ili upoznavanju s novim osobama, vještine samoprezentacije pomoći će vam istaknuti se i ostvariti željeni cilj.

Vještine samoprezentacije možemo opisati kao umijeće komuniciranja kojim vješto ističemo svoje kvalitete i postignuća, ostavljamo snažan dojam na sugovornike i aktivno pridonosimo stvaranju pozitivne slike o sebi. Na taj način osiguravamo brže i lakše ostvarenje svojih ciljeva u poslovnom i u privatnom životu.

Vjerujemo da ste svjesni da za predstavljanje u najboljem svjetlu veliku ulogu, osim onog što kažemo, ima i kako to kažemo. Osim toga, često smo to prisiljeni učiniti u vrlo kratkom vremenu i zbog toga ništa ne smijemo prepustiti slučaju.

Bez obzira na to kako biste trenutno ocijenili svoju vještinu samprezentacije, HalPet trening Vještine samoprezentacije će Vam pomoći steći potrebnu sigurnost, oboružat će vas verbalnim i nevarbalnim alatima za uvjerljivost i povećati broj mogućnosti za uspjeh.

Kratki sadržaj:

  • Važnost i koristi samoprezentacije
  • Verbalni alati za uspješnu samoprezentaciju
  • Neverbalni alati za uspješnu samoprezentaciju
  • Priprema, struktura i izvedba samoprezentacije
  • Samoprezentacijski modeli i tehnike

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele unaprijediti vještine samoprezentacije i brže i lakše ostvarivati ciljeve; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji rade u direktnom kontaktu s ljudima.

RECENZIJE

Treneri su izuzetno kvalitetni i zanimljivo su prezentirali sadržaj što dovodi do boljeg iskorištavanja naučena znanja.

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj