Bolujete li i vi od bolesti 21. stoljeća, a trenutna „terapija“ nije zadovoljavajuća?

Vjerojatno ćete se složiti da danas, kad opisujemo kako se osjećamo ili u kojem su stanju naši bližnji ili kolege, sve češće koristimo riječ stres.  Naša nam svakodnevica jednostavno ne dopušta trajnije izbjegavanje ovog sveprisutnog „neprijatelja“. Dobra je vijest da, bez obzira na činjenicu da je život ubrzan, stresan i neizvjestan, najčešće imamo dovoljno manevarskog prostora da situaciju okrenemo u svoju korist. Naravno, pod uvjetom da znamo kako.

Za uspješnu borbu s „neprijateljem“ potrebno ga je prvo dobro upoznati i naučiti razliku između „lošeg“ i „dobrog neprijatelja“. Osim toga, važno je naučiti prepoznati znakove stresa kod sebe i kod drugih kako bismo mogli pravovremeno reagirati. Srećom, u borbi protiv stresa i sprečavanju ili ublažavanju njegovih posljedica na naš život i zdravlje možemo birati iz bogate palete mogućnosti.

HalPet trening Upravljanje stresom će vam pomoći proširiti tu paletu. Produbit će vaše znanje na temu stresa, potaknut će vas da preuzmete odgovornost i djelujete na vrijeme i pružiti vam mogućnost da usvojite i praktično isprobate učinkovite strategije i tehnike za uspješno upravljanje stresnim situacijama.

Sad je trenutak da donesete pravu odluku i promijenite obrasce ponašanja kad ste pod stresom s kojima niste zadovoljni. Nastavite li primjenjivati usvojene strategije i tehnike za uspješno upravljanje stresom, uspjeh neće izostati.

Kratki sadržaj:

  • Što je stres
  • Vrste stresa
  • Uzroci stresa
  • Posljedice stresa
  • Kako planirati život i rad s niskom razinom stresa
  • Strategije i tehnike za uspješno upravljanje stresom

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele uspješnije upravljati stresom, naučiti pozitivno razmišljati i unaprijediti kvalitetu privatnog i poslovnog života: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji se bore sa stresnom svakodnevicom.

RECENZIJE

Podsjetnik da je reakcija na stres u našoj kontroli.

Svidjele su mi se vježbe disanja i vizualizacije.

Praktične stvari (tehnike).

Opuštenost i smijeh.

Tehnike opuštanja.

Nemate dovoljno vremena za odlazak na trening? Nema problema, program Stres i kako upravljati stresom dostupan je i online!

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj