svi termini
termin održavanja
13. 12. 2018.
9:00 - 16:00

prijave u tijeku
trajanje 1 dan

“Najveće oružje koje imamo naša je sposobnost da odaberemo jednu misao umjesto druge.”

William James, američki filozof

Je li za vas čaša napola puna ili prazna? Uspijevate li zadržati pozitivan stav u teškim i zahtjevnim situacijama ili ste skloniji „crnim“ mislima i negativno okruženje vas lako pridobije na svoju stranu? Iako se često čini da nam je određeni način razmišljanja urođen, sad je trenutak da razbijemo taj mit.

Pozitivno razmišljanje je vještina koja se može naučiti i kontinuirano unaprjeđivati. Ako ste spremni uložiti trud i vrijeme u promjenu načina razmišljanja koji vam ne donosi zadovoljavajući rezultat, pozitivne promjene na poslu i u privatnom okruženju neće izostati.

Pozitivno razmišljanje direktno utječe na zdravlje, uspjeh i sreću. Brojna su istraživanja dokazala da ljudi koji razmišljaju pozitivno duže žive, manje obolijevaju, uspješnije se nose sa sveprisutnim stresom i uspješnije koriste raspoložive resurse.

Na HalPetovu treningu Pozitivno razmišljanje ćete osvijestiti mogućnost izbora u kritičnim situacijama i usvojiti učinkovite i jednostavne strategije i tehnike koje značajno mogu unaprijediti vaš način razmišljanja. Promjena će se pozitivno odraziti i na vašu komunikaciju, odnose s drugima i postizanje željenih rezultata.

Odlučite biti optimistični kad je promjena načina razmišljanja u pitanju i napravite prvi korak već danas.

Kratki sadržaj:

  • Što je pozitivno razmišljanje
  • Kako preuzeti odgovornost za pozitivan stav i razmišljanje
  • Prednosti i koristi pozitivnog razmišljanja
  • Pozitivna verbalna komunikacija
  • Pozitivna neverbalna komunikacija
  • Strategije i tehnike pozitivnog razmišljanja

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele naučiti pozitivno razmišljati i na taj način doprinijeti svom uspjehu i pomoći drugima u svom poslovnom i privatnom okruženju: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji žele razmišljati i djelovati pozitivno.

 

termin održavanja
13. 12. 2018.
9:00 - 16:00
prijave u tijeku
trajanje 1 dan

svi termini

Recite nam što Vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj