“Nijedan vjetar nije pogodan brodu bez cilja.”

 Michel Eyquem de Montaigne, French philosopher

Postavljanje i uspješno upravljanje osobnim ciljevima jedan je od ključnih preduvjeta za uspjeh u poslovnom i privatnom životu. U protivnom, trošimo dragocjeno vrijeme i dopuštamo okolnostima i drugim ljudima da upravljaju našim životom.

Znate li koja je razlika između želje i cilja?  Za razliku od želje, cilj kreiramo radi poboljšanja ili ostvarenja konkretnog postignuća. Da bi želja postala stvarnost, potrebno je djelovanje koje osiguravamo upravo kroz pravilno oblikovan cilj.

HalPetovi stručnjaci dat će vam odgovor na pitanje kako uspješno upravljati osobnim ciljevima i ostvariti vlastiti potencijal. Na treningu ćete se upoznati s ključnim preduvjetima za uspješno upravljanje ciljevima, naučit ćete koje su karakteristike dobro oblikovanog cilja, koje korake treba slijediti,  kako se nositi s preprekama na putu i kako izraditi konkretan plan akcije.

Trening Upravljanje osobnim ciljevima će vam pomoći osvijestiti prostor za unapređenje i motivirati vas da preuzmete odgovornost za svoj uspjeh. Usvojena će vam znanja pomoći zadržati pažnju na onom što je doista važno za vas, uspješnije organizirati resurse, povećati samopouzdanje, ubrzati osobni razvoj i donijeti zadovoljstvo u poslovnom i privatnom životu. 

Kratki sadržaj:

  • Cilj – važnost, nužnost i svrha
  • Karakteristike dobro oblikovanog cilja
  • Preduvjeti za uspješno ostvarenje cilja
  • Vrste ciljeva
  • Koraci – kako oblikovati cilj i zagarantirati njegovu realizaciju
  • Taktike  za realizaciju – akcijski plan i kako se nositi s izazovima

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele naučiti upravljati osobnim ciljevima i unaprijediti kvalitetu života: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata i timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji su spremni za nova postignuća.

 

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj