svi termini
termin održavanja
17. 10. 2024.
9:00 - 16:15
vrsta in-house
trajanje 1 dan

Jeste li znali da broj korisnika mentalnih mapa neprekidno raste od 70-ih godina prošlog stoljeća?

Kad se nađemo „pred zidom“ voljeli bismo posjedovati univerzalni alat koji bi nam te situacije mogao olakšati i osigurati zadovoljstvo postignutim. Često nam je potrebno nešto što će nam pomoći u rješavanje problema i donošenju odluka, kao i u balansiranju između poslovnih i privatnih obveza. Problem se javlja i u slučaju prevelikih količinu informacija za pamćenje koje moramo grupirati kako bismo se pravilno pripremili za sastanak ili važnu prezentaciju.

Upravo je mentalna mapa alat koji pruža te mogućnosti. Tajna njenog uspjeha je široka primjenjivost  koja se ne odnosi samo na različite situacije, nego i na različite tipove osoba: kreativce, analitičare, djecu, odrasle, poslovne ljude, studente. Mentalna mapa svoju popularnost zahvaljuje upravo toj širokoj primjenjivosti i učinkovitosti.

Uz pomoć HalPetovih stručnjaka saznat ćete odgovore na ključna pitanja: što je mentalna mapa, zašto je tako učinkovita, kako je izraditi te kako je i kada koristiti?

Na treningu Mentalne mape ćete imati priliku izraditi nekoliko mentalnih mapa, individualno i u timu, i osvijestiti u kojim ih životnim područjima možete odmah primijeniti. Znat ćete kako s lakoćom preslikati informacije i planove u shematski prikaz koji koristi tekst, slike i boje, i na taj način ubrzati procese, pospješiti pamćenje, uštedjeti vrijeme i povećati zadovoljstvo na poslu i u privatnom životu.

Kratki sadržaj:

  • Što je mentalna mapa
  • Prednosti tehnike mentalnog mapiranja u poslovnom i privatnom životu
  • Kako izraditi mentalnu mapu
  • Kada koristiti mentalnu mapu
  • Primjena mentalnih mapa:
    – individualno
    – u timu

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele naučiti učinkovito „skladištiti“ informacije i prezentirati ih drugima te povećati osobnu i poslovnu učinkovitost: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji su spremni „pospremiti nered“ u svojoj glavi.

RECENZIJE

Tečaj je bio jako zanimljiv i koristan. Jedna od boljih edukacija i predavanja na kojim sam sudjelovao, što je uzrokovalo i dobru ocjenu koje sam podijelio. Nikad do sad nisam dao ovoliko odličnih ocjena.

Super, genijalno, dinamično, korisno. Svima preporučujem ovaj trening i trenericu.

 

termin održavanja
17. 10. 2024.
9:00 - 16:15
vrsta in-house
trajanje 1 dan

svi termini

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj