Do najbolje ideje dolazi se uz pomoć puno ideja. A najbolji način za stvaranje puno ideja je kreativno razmišljanje. kreativan pristup izazovima

tehnike kreativnog razmišljanja, kreativno razmišljanje

Skloni smo sebe ili druge opisati kao kreativne ili nekreativne, zar ne? Na taj način nesvjesno pokazujemo da kreativnost smatramo osobnom karakteristikom i da nismo baš optimistični u vezi s promjenom i poboljšanjem. Naš pesimizam povećava i činjenica da kroz formalno obrazovanje rijetko kad dobivamo dovoljno poticaja za razmišljanje van okvira. Srećom, bez obzira na to vidite li se kao kreativnu osobu ili ne i bez obzira na to kakvo je vaše dosadašnje iskustvo, kreativan pristup izazovima možete usvojiti u kratkom vremenu i nastaviti ih kontinuirano usavršavati. Imajte na umu da svi imamo potencijal za razvoj kreativnog razmišljanja, a na nama je da ga ostvarimo.

HalPetovi iskusni treneri pokazat će vam kako osloboditi kreativca u sebi i izaći iz dosadašnjih obrazaca razmišljanja. Na treningu Kretativan pristup izazovima saznat ćete koji su točno preduvjeti za razvijanje ove vještine te naučiti tehnike koje će Vam omogućiti da budete još kreativniji, kako u razvoju Vaših ideja, tako i u primjeni i operacionalizaciji različitih zadataka i aktivnosti. Na taj način će kreativnost postati dio vaše poslovne i privatne svakodnevnice kako biste unaprijediti svoj poslovni i privatni život. Vaša ideja može biti puno više od onog što ste u početku zamislili, samo je potrebno dati mašti na volju i osloboditi svoj kreativni potencijal.

Kome je trening namijenjen? kreativan pristup izazovima

Svima koji žele razviti sposobnost kreativnog razmišljanja, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima te studentima i svima onima koji žele ostvariti svoj kreativni potencijal.

Cilj:
  • Saznati i potvrditi kako funkcionira kreativno razmišljanje i koje su njegove prednosti
  • Upoznati i isprobati kreativan pristup izazovima
  • Potaknuti i unaprijediti vlastitu i grupnu kreativnost
Način izvedbe: Virtualna učionica
Trajanje: 4 trening sata (1ts/45 min)
Dinamika: 1 x 4  trening sata
Broj sudionika: Max 8
Sadržaj:
  • Što je kreativno razmišljanje
  • Razmišljamo li kreativno
  • Prednost kreativnog razmišljanja
  • Preduvjeti za kreativnost
  • Kako razmišljati kreativno
  • Tehnike kreativnog razmišljanja

LPC® metoda

LPC metoda je suvremen i učinkovit način poučavanja koji slijedi prirodan ciklus učenja. Naš pristup čini učenje bržim, lakšim i zanimljivijim, a rezultati su odmah vidljivi u primjeni.

Svaka HalPet edukacija sastoji se od slijedećih koraka: LPC vodstvo modularni program
1. Learn upoznajete se s novim znanjem ili vještinom – 20% treninga
2. Practice kroz niz aktivnosti uvježbavate znanja i vještine na dinamičan i poticajan način – 60% treninga
3. Communicate dokazuje uspješnost učenja jer naučeno primjenjujete u simulaciji poslovnih situacija – 20 % treninga

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj