Izbrusite svoje pregovaračke vještine i osigurajte izvrsnost u prodaji! 

kako pregovarati, pregovaranje, pregovaračke vještine

Vjerujemo da je važnost pregovaračkih vještina u prodaji ono čega smo svi svakodnevno svjesni. No jedno je bit isvjestan važnosti, a drugo e znati kako pregovarati za uspješnu prodaju. Upravo pregovaračke vještine često čine razliku između vrhunskih i prosječnih prodavača, a njihovim unapređenjem direktno utječemo na naš prodajni uspjeh; imamo više samopouzdanja, smanjuje se razina stresa, s većom sigurnošću odabiremo strategije koje će nas brže i lakše dovesti do cilja,  stvaramo temelje buduće suradnje i pridobivamo nove kupce.

Razumljivo je da strane u pregovoru nastoje ostvariti za sebe ili svoju kompaniju najbolji mogući ishod. Međutim, traženje obostrane koristi i stvaranje i/ili očuvanje odnosa osnovni su preduvjeti za uspješan završetak pregovora. Cilj pregovora je, uz konkretan prodajni cilj postići sporazum bez stvaranja prepreka za kvalitetnu komunikaciju i odnos u budućnosti.

HalPet trening Kako pregovarati za uspješnu prodaju će vam pomoći osvijestiti svoje pregovaračke prednosti i prostor za napredak u postizanju boljih prodajnih rezultata kroz pregovor. Ključna pregovaračka znanja, strukturiran pristup pregovoru kroz jasno definirane faze, kao i komunikacijski alati za uspješan pregovor pomoći će vam ostvariti željene prodajne rezultate i izgraditi i očuvati kvalitetan odnos s kupcem, klijentom ili korisnikom.

Što ćemo naučiti na treningu Kako pregovarati za uspješnu prodaju:

 • Uloga pregovora u prodaji
 • Vrste pregovora
 • Kako pregovarati za uspjeh
 • Faze prodajno-pregovaračkog procesa
 • Pregovaračke tehnike za uspješnu prodaju
 • Rapor – tehnike uvjeravanja i utjecaja
 • Govor tijela u pregovorima
 • Upravljanje pitanjima

 Kome je namijenjen trening Kako pregovarati za uspješnu prodaju?

Svima koji žele unaprijediti svoje pregovaračke vještine postizati bolje prodajne rezultate; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, voditeljima timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga i ostalih odjela, jednako kao i studentima i nezaposlenima.

Nemate dovoljno vremena za odlazak na trening? Nema problema, program Pregovaranje dostupan je i online!

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj