Unaprijedite svoje analitičko razmišljanje i postanite majstor za brzo i učinkovito rješavanje problema i donošenje odluka.

analitičko razmišljanje

Analitičko razmišljanje jedna je od ključnih vještina u današnjem poslovnom svijetu, kao i u privatnom životu. Pomaže nam prikupiti informacije na pravi način, jasno definirati i vizualizirati situaciju, uspješno riješiti problem i donijeti pravu odluku.

Ako trenutno niste zadovoljni kvalitetom i rezultatima svog analitičkog razmišljanja, ne brinite. Analitičko je razmišljanje vještina koju možete unaprijediti s vremenom i uz dovoljno prakse. Ono je poput bilo kojeg mišića u tijelu; što ga više koristimo, to je snažnije i djelotvornije.

HalPet trening Analitičko razmišljanje će vam pomoći donijeti odluku u kojim situacijama prednost dati analitičkom razmišljanju, kada kreativnom te kada i kako ih uspješno kombinirati. Naučit ćete vješto koristiti analitičko razmišljanje kako biste  s lakoćom upravljali raspoloživim informacijama i primijenili prave korake i strategije pomoću kojih ćete brže i lakše doći do rješenja ili odgovora.

Unapređenje analitičkog razmišljanja će vam omogućiti da svoje zaključke i tijek misli podržite odgovarajućim činjenicama i dokazima. Na treningu ćete usvojiti i isprobati učinkovite tehnike koje će činiti trenutnu razliku u vašem načinu rješavanja problema i donošenju odluka. 

Kratki sadržaj:

  • Što je analitičko razmišljanje
  • Razmišljamo li analitički
  • Prednosti i koristi analitičkog razmišljanja
  • Analitičko razmišljanje u usporedbi s kreativnim razmišljanjem
  • Preduvjeti za analitičko razmišljanje
  • Kako razmišljati analitički
  • Tehnike analitičkog razmišljanja

Kome je trening Analitičko razmišljanje namijenjen?

Svima koji žele razviti sposobnost analitičkog razmišljanja; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima te studentima i svima onima koji žele uspješnije rješavati probleme i donositi kvalitetnije odluke.

RECENZIJE

Trening je i odlična motivacija za korištenje novih i već poznatih alata u svakodnevnom poslu.

Posebno mi se svidio pristup voditeljice prema polaznicima i sam način vođenja edukacije.

Alati i njihova primjena na konkretnim primjerima.

Nove tehnike analitičkog razmišljanja.

Svidjelo mi se naučiti nove vještine.

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj