Unaprijedite svoje analitičko razmišljanje i postanite majstor za brzo i učinkovito rješavanje problema i donošenje odluka.

analitičko razmišljanje

Analitičko razmišljanje jedna je od ključnih vještina u današnjem poslovnom svijetu, kao i u privatnom životu. Pomaže nam prikupiti informacije na pravi način, jasno definirati i vizualizirati situaciju, uspješno riješiti problem i donijeti pravu odluku.

Ako trenutno niste zadovoljni kvalitetom i rezultatima svog analitičkog razmišljanja, ne brinite. Analitičko je razmišljanje vještina koju možete unaprijediti s vremenom i uz dovoljno prakse. Ono je poput bilo kojeg mišića u tijelu; što ga više koristimo, to je snažnije i djelotvornije.

HalPet trening Analitičko razmišljanje će vam pomoći donijeti odluku u kojim situacijama prednost dati analitičkom razmišljanju, kada kreativnom te kada i kako ih uspješno kombinirati. Naučit ćete vješto koristiti analitičko razmišljanje kako biste  s lakoćom upravljali raspoloživim informacijama i primijenili prave korake i strategije pomoću kojih ćete brže i lakše doći do rješenja ili odgovora.

Unapređenje analitičkog razmišljanja će vam omogućiti da svoje zaključke i tijek misli podržite odgovarajućim činjenicama i dokazima. Na treningu ćete usvojiti i isprobati učinkovite tehnike koje će činiti trenutnu razliku u vašem načinu rješavanja problema i donošenju odluka. 

Kratki sadržaj:

 • Što je analitičko razmišljanje
 • Razmišljamo li analitički
 • Prednosti i koristi analitičkog razmišljanja
 • Analitičko razmišljanje u usporedbi s kreativnim razmišljanjem
 • Preduvjeti za analitičko razmišljanje
 • Kako razmišljati analitički
 • Tehnike analitičkog razmišljanja

Kome je trening Analitičko razmišljanje namijenjen?

Svima koji žele razviti sposobnost analitičkog razmišljanja; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima te studentima i svima onima koji žele uspješnije rješavati probleme i donositi kvalitetnije odluke.

RECENZIJE

Trening je i odlična motivacija za korištenje novih i već poznatih alata u svakodnevnom poslu.

Posebno mi se svidio pristup voditeljice prema polaznicima i sam način vođenja edukacije.

Alati i njihova primjena na konkretnim primjerima.

Nove tehnike analitičkog razmišljanja.

Svidjelo mi se naučiti nove vještine.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj