svi termini
termin održavanja
27. 11. 2018.
9:00 - 16:00

prijave u tijeku
trajanje 1 dan

“Volim slušati. Jako sam  puno naučio jer sam pažljivo slušao. Većina ljudi nikada ne sluša.”

Ernest Hemingway

Koliko puta ste se našli u situaciji da ne znate što se od vas tražilo jer naprosto niste bili koncentrirani na određenu osobu i na ono što je govorila? Ne dopustite da vam se ponovi nezadovoljavajući ishod komunikacije zbog neposjedovanja jednostavne a učinkovite vještine aktivno slušanje.

aktivno slušanje

Umijeće slušanja podrazumijeva mnogo toga. Kako biste stvorili preduvjete za aktivno slušanje, važno je za početak prestati govoriti. Potrebno je suzdržati se od zijevanja kad vam se zijeva; ne osvrtati se neprekidno oko sebe; truditi se što je više moguće da ne upadate u riječ, a ako se želite suprotstaviti, onda to treba znati učiniti suptilno i nježno.

Kroz ovaj trening HalPetovi stručnjaci približit će vam važnost aktivnog slušanja u komunikacijskom procesu. Naučit ćete koja su najvažnija pravila kojih se trebate držati ukoliko želite uspješno upamtiti sve informacije i kvalitetno odraditi zadano te kako uspješno otkloniti prepreke koje vas ometaju u aktivnom slušanju. Umjesto onog koji samo govori, postanite onaj koji zna slušati i iznenadit ćete se koliko ćete novih informacija saznati i s kojom ćete lakoćom razvijati i poslovne i privatne odnose.

Cilj treninga Aktivno slušanje je postati aktivan slušač, a ujedno i ugodan sugovornik, poboljšati komunikacijske vještine te unaprijediti odnose u svim smjerovima, u privatnom i poslovnom životu.

Kratki sadržaj:

  • Što je aktivno slušanje
  • Važnost i moć aktivnog slušanja
  • Razine i vrste slušanja
  • Prepreke aktivnom slušanju i kako ih otkloniti
  • Tehnike aktivnog slušanja

 Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele unaprijediti komunikacijske vještine; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, malih, velikih i srednjih poduzeća, jednako kao roditeljima, studentima i svima onima koji rade u direktnom kontaktu s ljudima.

Napravite brzu i jednostavnu prijavu putem online obrasca.

termin održavanja
27. 11. 2018.
9:00 - 16:00
prijave u tijeku
trajanje 1 dan

svi termini

Recite nam što Vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj