Razmišljanje nas dovodi do raznih zaključaka. Zamislite samo gdje možete dospjeti ako u razmišljanje uključite malo kreativnosti.

Što učiniti kada se borite s nejasnim i konfuznim rješenjima i idejama? Potrebno vam je brzo i efikasno rješenje, ali vas je strah odmaknuti se od usvojenih obrazaca razmišljanja. Vrlo često, niste ni svjesni da vam je potreban upravo drugačiji pristup, neobične, a opet potpuno logične tehnike koje mogu uvelike pomoći u sagledavanju i rješavanju problema.

HalPetovi treneri upoznat će vas s tehnikom paralelnog mišljenja, Six Thinking Hats®, kako biste jedan izazov, problem ili ideju mogli razmotriti iz više različitih gledišta i pritom oslobodili kreativca u sebi.

Ta tehnika pomoći će vam sagledati probleme, odluke i situacije iz različitih perspektiva, jednu po jednu, kako bi se dobila što šira slika. Ona potiče razmišljanje ‘out of the box’ i vodi k stvaranju inovativnih rješenja, čini timski rad učinkovitijim te pospješuje motivaciju i ubrzava procese.

U ovoj vrlo učinkovitoj tehnici svaka boja šest šešira za razmišljanje predstavlja različit način razmišljanja temeljen na informacijama, emocijama, oprezu, optimizmu, kreativnosti i općoj slici.

Na HalPet treningu 6 boja za kreativno razmišljanje naučiti ćete kako biti kreativniji u rješavanju problema i kako izaći ‘van okvira’.

Otkrijte već danas kako rješavati svaki problem i donositi odluke pomoću 6 jednostavnih koraka.

Kratki sadržaj:

 • Kreativno, kritičko  v.s. lateralno razmišljanje
 • Kako problem pretvoriti u priliku
 • Prednosti lateralnog razmišljanja
 • Tehnika 6 šešira za razmišljanje  (6 Thinking hats)
 • Kada koristiti tehniku 6TH ®
 • Individualni problem, izazov ili situacije i kako ga jednostavno riješiti pomoću tehnike 6TH
 • Timski problem ili izazov i kako ga riješiti ga jednostavno riješiti pomoću tehnike 6TH

 Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele lakše donositi odluke i jednostavnije i smirenije rješavati probleme; poslovnim ljudima, studentima, svim odraslima, učenicima i djeci te  svima koji žele unaprijediti svoju učinkovitost u bilo kojem području svoga života i rada.

 

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj