svi termini
termin održavanja
10. 6. 2024.
9:00 - 16:15
vrsta in-house
trajanje 1 dan

Razmišljanje nas dovodi do raznih zaključaka. Zamislite samo gdje možete dospjeti ako u razmišljanje uključite malo kreativnosti.

Što učiniti kada se borite s nejasnim i konfuznim rješenjima i idejama? Potrebno vam je brzo i efikasno rješenje, ali vas je strah odmaknuti se od usvojenih obrazaca razmišljanja. Vrlo često, niste ni svjesni da vam je potreban upravo drugačiji pristup, neobične, a opet potpuno logične tehnike koje mogu uvelike pomoći u sagledavanju i rješavanju problema.

HalPetovi treneri upoznat će vas s tehnikom paralelnog mišljenja, Six Thinking Hats®, kako biste jedan izazov, problem ili ideju mogli razmotriti iz više različitih gledišta i pritom oslobodili kreativca u sebi.

Ta tehnika pomoći će vam sagledati probleme, odluke i situacije iz različitih perspektiva, jednu po jednu, kako bi se dobila što šira slika. Ona potiče razmišljanje ‘out of the box’ i vodi k stvaranju inovativnih rješenja, čini timski rad učinkovitijim te pospješuje motivaciju i ubrzava procese.

U ovoj vrlo učinkovitoj tehnici svaka boja šest šešira za razmišljanje predstavlja različit način razmišljanja temeljen na informacijama, emocijama, oprezu, optimizmu, kreativnosti i općoj slici.

Na HalPet treningu 6 boja za kreativno razmišljanje naučiti ćete kako biti kreativniji u rješavanju problema i kako izaći ‘van okvira’.

Otkrijte već danas kako rješavati svaki problem i donositi odluke pomoću 6 jednostavnih koraka.

Kratki sadržaj:

  • Kreativno, kritičko  v.s. lateralno razmišljanje
  • Kako problem pretvoriti u priliku
  • Prednosti lateralnog razmišljanja
  • Tehnika 6 šešira za razmišljanje  (6 Thinking hats)
  • Kada koristiti tehniku 6TH ®
  • Individualni problem, izazov ili situacije i kako ga jednostavno riješiti pomoću tehnike 6TH
  • Timski problem ili izazov i kako ga riješiti ga jednostavno riješiti pomoću tehnike 6TH

 Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele lakše donositi odluke i jednostavnije i smirenije rješavati probleme; poslovnim ljudima, studentima, svim odraslima, učenicima i djeci te  svima koji žele unaprijediti svoju učinkovitost u bilo kojem području svoga života i rada.

 

termin održavanja
10. 6. 2024.
9:00 - 16:15
vrsta in-house
trajanje 1 dan

svi termini

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj