HalPet otvoreni treninzi su jednodnevni edukacijski susreti na kojima usvajate vrlo konkretna znanja iz područja poslovnih vještina ili osobnog razvoja.

Godina koju polako, ali sigurno ostavljamo iza sebe donijela nam je razne novosti i izazove te otvorila vrata za nove prilike. Zadovoljni činjenicom što smo kroz proteklu godinu širili znanje te mnogima pomogli na području njihova poslovnog i osobnog razvoja, spremno radimo na planovima za sljedeću.

Kako smo se proveli, koja smo znanja prenijeli i što smo naučili u 2017., pročitajte u tekstu o našim otvorenim treninzima za koje se tražilo mjesto više!

 Što je i kako izgleda HalPetov otvoreni trening?

HalPet otvoreni treninzi su jednodnevni edukacijski susreti na kojem usvajate vrlo konkretna znanja, alate i strategije iz područja poslovnih vještina ili osobnog razvoja. Učite kroz vježbu i aktivnosti – trenirajući nova znanja. Zovemo ga „otvoreni“ jer se mogu prijaviti zaposlenici različitih tvrtki, iako jedan poslodavac može poslati nekoliko svojih zaposlenika na njega.

Svi otvoreni treninzi odvijaju se radnim danom, u našim prostorima na zagrebačkoj Trešnjevci. Trening započinje u 9:00 sati što polazniku daje dovoljno vremena za dolazak u HalPet i ugodno upoznavanje uz jutarnju kavu s ostalim polaznicima željnih novih znanja.

HalPet, otvoreni trening, soba     HalPet, otvoreni trening, kava       HalPet, otvoreni treninzi, slatki kutak

Jednodnevni treninzi održavaju se u manjim, kompaktnim grupama od 5 do 8 polaznika. Cilj je postići  veću produktivnost treninga te ostaviti dovoljno prostora za već prepoznatljivu LPC formu treninga u kojoj praktičan rad sudionika uvelike nadmašuje pomno birane i relevantne teoretske predloške. Drugim riječima, svakako računajte s time da ćete steći nova znanja, no pripremite se na to da ćete na treningu naučiti i KAKO ih primijeniti. Stvar je jednostavna. Mi ćemo vas naučiti, uvježbati, motivirati i dodatno ohrabriti tako da primjena naučenog odmah nakon treninga postaje prirodna i jednostavna.

HalPet, otvoreni trening, edukacija

Kako ne možemo učiti bez radne energije, svim polaznicima osiguravamo lagani ručak, slastice te kavu i čaj za okrjepu. S treningom završavamo u 16:00 sati, kako bi vam drugi dio dana poslužio za upijanje dojmova i novih znanja te promišljanje o tome kako najbolje iskoristiti naučeno.

Kakva nam je iskustva donijela 2017. godina?

Kada govorimo o otvorenim treninzima, s ponosom možemo reći da je protekla godina bila vrlo dinamična. Tijekom godine naše smo polaznike upoznali s 17 različitih tema kroz ukupno 22 održana treninga.

Neke od njih pretvorili smo u certificirane MQ® Managere i TQ® Trainere, a mnoge smo naučili vještinama prodaje, pregovaranja, prezentiranja, delegiranja, utjecaja i vođenja. Pokazali smo kako treba izgledati suvremeni poslovni sastanak, koja je uloga emocionalne inteligencije na poslu, koje su razlike između analitičkog i kreativnog razmišljanja te kako kvalitetno upravljati vlastitim vremenom.

Kroz našu trening-učionicu prošlo je 135 polaznika različite dobi, interesa i očekivanja, ali s jednim zajedničkim ciljem – otići kući bogatiji za barem jednu novu vještinu.

Kako bismo im to omogućili, podučavali smo ih vlastitom LPC metodom prolazeći zajedno kroz tri važna i međusobno ovisna koraka – Learn, Practice, Communicate. I, pogodite što?

Učili su, vježbali su i sada komuniciraju!

                                    A, što su oni rekli o nama?

HalPet, otvoreni treninzi, dojmovi

Puno dobrih praktičnih zadataka. Optimalno i super u 4 sesije.“ – MQ Manager

Voditeljica je cijelo vrijeme na pozitivan način održavala koncentraciju sudionika.“ – Vještine vođenja

Metode koje mogu koristiti u budućnosti, izvrsna i pristupačna trenerica, uključivanje cijele grupe.“ – Prezentacijske vještine

Jasnoća, opuštenost. Interaktivnost.“ – Vještine prodaje

Trening mi se svidio, ispunio je moja očekivanja i osvijestio neka moja ponašanja kojih do sada nisam bila svjesna.“ – Vještine pregovaranja

Trening je bio vrhunski.“ – Trening trenera

Odličan trening, pun informacija i primjera iz prakse.“ – Asertivnost

Voditeljica je ‘obukla naše cipele’ i prilagodila predavanje.“ – Izvrsnost u komunikaciji s korisnikom

Kako smo trening pretvorili u doživljaj?

Dugi niz godina odlazili smo k vama u kompanije. Ponosni smo na to iskustvo i to nastavljamo činiti i dalje. No, poželjeli smo češće sami biti uslužni domaćini. Uživamo u tome! Ove godine dodatno smo uredili našu trening-učionicu kako bi naše zajedničko druženje bilo što ugodnije i učinkovitije. Omogućili smo svakom polazniku edukaciju u ugodnom prostoru s opuštajućim bojama, slatkim iznenađenjima i iskrenim osmijesima, a nova znanja i vještine došle su kao šlag na tortu.

HalPet. otvoreni treninzi, usluge                       

U 2017. omogućili smo vam i jednostavniji način prijave na sve naše otvorene treninge, putem obrasca online, pomoću kojeg u nekoliko sekundi, iz udobnosti svog doma ili ureda, možete rezervirati svoje mjesto u željenom terminu.

I u 2018. želimo vam još više, uspješnije i bolje!

Naša jedini cilj je vaše zadovoljstvo – otvoreni treninzi u 2018. imaju svoje termine i spremno čekaju na vašu prijavu. Uhvatite već danas priliku za usvajanje novih znanja i vještina, iskustava i poznanstva jer nikad ne znate gdje vas ona mogu dovesti.

Kontinuirani rad na vlastitu razvoju dovodi do većeg zadovoljstva samim sobom i podizanja samopouzdanja. U konačnici, postat ćete odlučniji u ostvarivanju zadanih ciljeva i spremniji na značajne pomake na poslovnom i osobnom planu.

Na kraju  godine možemo donijeti  jedan mudar zaključak:

„Edukacija nije priprema za život; edukacija je sami život.“
John Dewey

 

povezani sadržaj