Prvi je put u Hrvatskoj održana promocija LEGO® SERIOUS PLAY® radionice koja, polako ali sigurno, postaje pravi hit u korporativnom svijetu.

Prvi je put u Hrvatskoj održana promocija jedinstvene LEGO® SERIOUS PLAY® radionice.

U petak, 12. svibnja 2017., održali smo promociju demo-radionice pod nazivom LEGO® SERIOUS PLAY® u opuštenim prostorima poznatog trešnjevačkog centra kreativnosti i inovacija, HUB-a 385 u Zagrebu.

Predstavljen je jedan od noviteta u našoj bogatoj paleti edukacijskih mogućnosti kojim smo postali i prva hrvatska kompanija certificirana za facilitaciju LEGO® SERIOUS PLAY® radionica.

Izveli smo grupu odabranih klijenata iz njihovih ureda te ih uveli u šareni svijet znanja koji se zapravo cijelo vrijeme nalazio u njihovim rukama. U stotinjak minuta demo-radionice imali su priliku osjetiti tek dio doživljaja stvaranja koji je postao popularan u korporativnom svijetu. Naša je facilitatorica Petra Čolak uspješno vodila radionicu, a prema njezinu je navođenju svaki sudionik gradio svoje 3D modele.

Unatoč ležernoj atmosferi, ništa nije bilo prepušteno slučaju. Svi koraci radionice djeluju s ciljem poticanja skrivenih sposobnosti, promjene, razvoja i napretka, otvaraju potencijal i kreiraju nova rješenja.

Brend LEGO® SERIOUS PLAY® vlasništvo je LEGO GRUPE koja razvija i distribuira koncept još od 2001. godine. Metoda je dokazano uspješna već više od 15 godina, razvija pojedinca, tim i kompaniju. Princip rada ima opravdanu znanstvenu osnovu i uzima u obzir znanja i istraživanja iz područja businessa, organizacijskog razvoja, psihologije i psihologije učenja.

LEGO® SERIOUS PLAY® impresivna je tehnika koja potiče razmišljanje, komunikaciju, razumijevanje i suradnju. Omogućava dublje i značajnije razumijevanje smisla i mogućnosti organizacije, kolega, kao i vlastitih sposobnosti, a temelji se na uvjerenju da svatko može pridonijeti raspravi, donošenju odluka i rezultatu. Ova jedinstvena radionica potiče razvoj, kreativnost i inovativnost svake kompanije, tima i pojedinca.

 

DOJMOVI SUDIONIKA

  • Imam „antenu“ koja mi pokazuje u kojem smjeru krenuti.
  • Super se osjećam. Ovako strukturirana radionica otvara nove mogućnosti. Imam „dalekozor“ koji mi ih približava.
  • Očekivanja opravdana, moje ljestve pokazuju put naprijed.
  • Ima puno mogućnosti. Može se spajati naizgled nespojivo. Izvučem kockicu i pomislim „pa s tim se ništa ne može“, a onda se otvori mogućnost.
  • Zadovoljila sam svoja očekivanja. Vidim da se mogu rješavati poslovni problemi.
  • Komplicirano postaje lako.
  • Nova dimenzija edukacije.
  • Nisam znala kud idem. Sad sam sretna što se sve ovo dogodilo.
  • Ispunjena očekivanja.

povezani sadržaj