U subotu, 27. 5. nakratko selimo iz svog ureda u Zagrebu kako bismo održali dvije promotivne radionice u inspirativnom prostoru Zavičajnog muzeja Slatina!

S dolaskom lijepog vremena odlučili smo u subotu, 27. svibnja, nakratko napustiti svoj ured u Zagrebu te se preseliti u Slavoniju, Virovitičko-podravsku županiju, kako bismo održali dvije promotivne radionice u inspirativnom prostoru Zavičajnog muzeja Slatina.

Na radionici Uspješna komunikacija – kako komunicirati za uspjeh polaznicima ćemo pomoći da unaprijede svoje komunikacijske vještine te ih naučiti kako komunikacijom lakše ostvarivati osobne i poslovne ciljeve. Novostečene komunikacijske vještine pozitivno će se odraziti na samopouzdanje i komunikacijsku uvjerljivost svakog polaznika.

Na ovoj će radionici polaznici:

  • Upoznati ključne preduvjete za uspješnu komunikaciju
  • Usvojiti ključna komunikacijska znanja
  • Naučiti izbjeći tipične prepreke uspješnoj komunikaciji
  • Usvojiti najvažnija pravila verbalne i neverbalne komunikacije.

Kreativnom radionicom pod nazivom 6 boja za rješavanje problema i donošenje odluka, pomoći ćemo polaznicima u sagledavanju problema i situacija iz različitih perspektiva te dati alat za njihovo uspješno rješavanje. Osim toga, ova radionica potiče na razmišljanje „izvan kutije“ i dovodi do stvaranja inovativnih rješenja, timski rad čini učinkovitijim i pospješuje motivaciju.

Na ovoj će radionici polaznici naučiti:

  • Kako biti kreativniji u rješavanju problema
  • Kako izaći „izvan okvira“
  • Kako rješavati svaki problem i donositi odluke pomoću 6 jednostavnih koraka.

Radionice su namijenjene poslovnim ljudima, roditeljima, profesorima, učenicima, studentima i djeci; svima koji žele unaprijediti komunikaciju, odnose i uspostaviti kontrolu na svojim životom.

Svakom polazniku dajemo mogućnost sudjelovanja na dvjema radionicama izrazito zanimljivih i korisnih tema po simboličnoj cijeni jedne!

Vjerujemo da će se prepoznati vrijednost ovakvog događaja te nastaviti kontinuirano provođenje radionica koje imaju veliku ulogu za uspješan profesionalni i osobni razvoj.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju 27. 5. 2017. s početkom u 10:30 sati!

HalPet u Slatini, trening, radionica

 

povezani sadržaj