Blended tečajevi stranih jezika

 

Blended learning spaja online lekcije i nastavu u učionici. Ovakva kombinacija omogućava kvalitetnu pripremu za nastavu i maksimum vremena posvećenog konverzaciji.

 

Meni je ovo bio prvi susret s ovakvim načinom organizacije tečaja stranog jezika, te sam zbog nepoznanice pomalo zazirala. No, čini se da, kao i u klasičnoj organizaciji nastave, uspješnost sata uglavnom se svede na našu pripremljenost za sat (dobro odrađena online lekcija) te ukoliko je taj dio zadovoljen, sat uživo dobro funkcionira. Profesoricom sam jako zadovoljna, motivira nas da slobodno izrazimo svoje mišljenje i potiče nas na međusobne rasprave.

 

U potpunosti sam zadovoljan sadržajem i profesoricom. Online način rješavanja te čitanja materijala definitivno štedi vrijeme za efikasan rad na satu. Mogućnost rada u mirnijem okruženju doma svakako mi odgovara kao priprema za sat.

 

Vrlo dinamično, zanimljivo, korisno i primjenjivo. Ovakva kombinacija izvođenja nastave potiče na aktivno učenje.

 

Posebno mi se svidjela dobra organiziranost profesora i uvijek zanimljive teme, a korištenjem online lekcija kao pripreme za nastavu, postigli smo odlične rezultate. Tečaj se prilagođavao se mojim potrebama.

 

Online sadržaji su izuzetno korisni u pripremi za nastavu,  a profesorica je odlična. Osjećam značajan napredak u svojem znanju, posebno u dijelu koji mi je potreban za profesionalan razvoj.

 

HalPet tečaj je ozbiljan i kvalitetan jer zahtjeva pripremu putem online lekcija za svaki sat u učionici. Profesorica je odlična, poticajna, fleksibilna i tu je za one koji žele znati više! Svakako preporučam prijateljima. Naučila sam puno novih poslovnih fraza i utvrdila znanje iz gramatike.

 

 

Blended tečajevi stranih jezika, HalPet

 

 

LPC online tečajevi stranih jezika

 

LPC online učenje podrazumijeva e-učenje putem LPC online sustava. Online programi se sastoje od raznih interaktivnih zadataka koji potiču aktivno i motivirano učenje. Sustav je adaptabilan i responzivan što korisniku omogućuje neometano učenje sa svih uređaja (desktop, tablet, mobilni uređaj) 24/7, a za pokretanje tečaja potrebna je samo internetska veza.

 

Najviše su mi se svidjeli kratki kvizovi nakon svake lekcije. Naveli su me da ponovo pročitam neke informacije koje možda čitajući samo prođemo. Motivirali su me da zapamtim što više informacija. Slikovne vježbe su mi također bile odlične, odradila sam ih i praktično i zaista pomažu.

 

Možete nastaviti s ovakvim načinom educiranja. Online edukacija je zasigurno budućnost učenja.

 

Upišite me na još neki online tečaj :-).

 

Jednostavne online lekcije, ujedno i vrlo korisni savjeti. Osim što se nauči novo gradivo, osvježi se i postojeće znanje.

 

Videozapisi su jasni i nedvosmisleni, zgodno animirani.

 

Sviđa mi se način učenja u LPC online sustavu. Hvala Vam na zaista interesantnom programu koji je svakako i koristan.

 

Cijeli način edukacije je jednostavan, razumljiv i intuitivan, od online lekcija do provjere znanja.

 

U svakom slučaju korisno i motivirajuće ne samo za početak godine već za bilo koji trenutak i situaciju u životu. Odlično je znati da uz LPC online mogu učiti bilo kada i bilo gdje.

 

Svaka pohvala za LPC online tečaj. Stvarno je dobar, zanimljiv, motivirajuć i koristan. Jedva čekam isprobati neki program iz područja poslovnih vještina.

 

 

 

 

Individualni i grupni tečajevi stranih jezika u učionici

 

Posebna pohvala dragom profesoru, zadivljujuća je njegova mogućnost prilagodbe i velike želje za prijenosom znanja! Hvala na suradnji!

 

Cijeli način kako je tečaj organiziran i vođen je za mene do sada najbolje iskustvo. Učila sam već engleski godinama u raznim firmama sa različitim profesorima, a mislim da je način na koji profesorica vodi nastavu najinteresantniji i najefikasniji način učenja stranog jezika. Stalno vas potiče da se natječete sami sa sobom i konstantno provjeravate koliko znate i koliko ste usvojili znanja.

 

I am maximally satisfied with both the content of the course and my teacher. The only thing what I am not fully satisfied with, is my progress, but the issue is on my side, as I don´t invest sufficient time into it. Overall I am very pleased to be Your student.

 

Predavanja su izuzetno profesionalna. Gradivo je preneseno na jednostavan i lako razumljiv način. Pohvale za profesoricu.

 

Profesorica je vrlo profesionalna i proaktivna, entuzijastična u prenošenju znanja, odličan je pedagog i motivator. Ukratko, iznimno sam zadovoljna :).

 

Tečajevi stranih jezika, HalPet

 

 

Niste sigurni koji tečaj odabrati?

Ispunite obrazac online, a mi ćemo vam, sukladno vašim preferencijama, poslati neobvezujuću ponudu.