Dojmovi polaznika blended i online tečajeva stranih jezika

 

Blended learning spaja online lekcije i nastavu u učionici. Ovakva kombinacija omogućava kvalitetnu pripremu za nastavu i maksimum vremena posvećenog konverzaciji. Online programi su sastavljeni od raznovrsnih interaktivnih zadataka koji potiču aktivno i motivirano učenje. Sustav je responzivan što korisniku omogućuje neometano učenje sa svih uređaja (desktop, tablet, mobilni telefon) 24/7, a za učenje je potrebna samo internetska veza.

Blended tečajevi stranih jezika, HalPet

Kombinacija online lekcija s konverzacijskim sesijama je idealna za zaposlene ljude s malo slobodnog vremena koji žele poboljšati znanje stranog jezika. roširio mi se vokabular i počela sam razmišljati na stranom jeziku. Navedeno je veliki napredak u odnosu na dosadašnje doslovno prevođenje u glavi prije izgovaranja rečenica. Pozdravljam inovativni i moderni pristup učenju stranog jezika.

Odnos prema polaznicima je s jedne strane prijateljski, zbog čega sam se osjećala opušteno i ugodno, a s druge strane profesionalni, što motivira na rad. Zadržite taj idealan omjer i dalje 🙂

Mirta Lamot

Dobro organizirano u svakom segmentu, polazniku je omogućeno da bira dinamiku otvaranja impulsa što je neprocjenjivo i sve pohvale prof. Švraka na prenesenom znanju i fleksibilnosti kod eventualne promjene termina Skype sesije. S obzirom na moje ne znanje engleskog na početku mislim da sam napravio veliki korak. Puno lakše i bez straha ulazim u konverzaciju na engleskom.

Hrvoje Ovničević

 

 

Dojmovi polaznika individualnih i grupnih tečajeva stranih jezika

 

Individualni tečaj engleskog jezika omogućuje polazniku usvajanje potrebnih znanja i jezičnih vještina uz sadržaj prilagođen njegovim potrebama. Grupni tečaj engleskog jezika omogućuje usvajanje gradiva uz aktivnu konverzaciju s grupom te pravovremeno dobivanje povratne informacije.

Tečajevi stranih jezika, HalPet

I am maximally satisfied with the quality of the course and the instructor too. All grammar, conversation and other activities are applied in the ideal ratio, creating a suitable ground for my personal development.

Csaba Makky

 

Odlična struktura tečaja, ispunjeni svi inicijalno postavljeni zahtjevi spram predavača. Izvrsni predavači koji se odlično prilagođavaju interesima polaznika i obogaćuju sat jezika vrlo korisnim i suvremenim temama. Vrlo sam zadovoljna radom i rezultatima tečaja.

Renata Pustijanac

 

Najbolji tečaj koji smo imali dosad, zaslužuje i bolju ocjenu! Tečaj je koncipiran prema potrebama struke, iako smo imali dosta drugih tema koje su aktualne i koje su nas potakle na raspravu i prezentiranje vlastitog mišljenja. Profesorica je najbolja profesorica koju sam ikad imala.

Vesna Žužul

 

Moj napredak se odnosi prvenstveno na poslovni jezik jer se niti tijekom školovanja, niti u školi stranih jezika nisam susretala niti približno u toj mjeri s poslovnim engleskim. Kako je to i svrha ovih tečaja, ona je, što se mene tiče, u potpunosti ispunjena.

Nataša Džeba