Ljeto u HalPetu započelo je otvorenim danima znanja na Sajmu poslovne edukacije uz LPC online i posebnu ponudu HalPetovih otvorenih treninga.

Prvi dan lipnja protekao je u znaku edukacije, razmjene iskustava te stjecanju novih poznanstava u ugodnom prostoru hotela Antunović gdje se održao prvi regionalni sajam poslovne edukacije, trenerstva i coachinga.

I ovog smo puta sa sobom ponijeli odlično raspoloženje i široke osmijehe te predstavili naš LPC online sustav za učenje stranih jezika i poslovnih vještina, ali i ponudu otvorenih treninga koji će se, po promotivnim cijenama, održavati tijekom ljetnih mjeseci.

S ponosoHalPet - otvoreni dani znanjam možemo reći da je naš LPC online skupio veliki broj znatiželjnih pogleda posjetitelja popraćenih odličnim komentarima na atraktivan izgled, intuitivno sučelje te ponudu besplatnih proizvoda, ali i tematiku svih ostalih online-programa.

Budući da je upravo ljeto pravo vrijeme za poduzimanje aktivnosti za koje tijekom godine jednostavno nemamo dovoljno vremena, naši su se otvoreni treninzi pokazali odličnom opcijom za rad na vlastitom napretku!

Ako ste propustili sajam, ne brinite, i za vas vrijede sve naše promotivne ponude! Javite nam se na već poznate podatke za kontakt: pišite nam na halpet@halpet.hr ili nas nazovite na 01/3023-222.

Vidimo se i sljedeće godine!

povezani sadržaj