HalPet treneri provode edukaciju putem treninga, webinara, coachinga i radionica.

COACHING

Tragate li za individualnim pristupom i osobnih rješenjem, želite osloboditi svoj potencijal i poboljšat i izvedbu na određenom profesionalnom području, odlučite se za coaching. Pokrenut će vas i ubrzati vaš put do cilja. Fokus je na osvještavanju i usmjeravanju – kroz prava pitanja, coach vam pomaže doći do novih uvida, rješenja, mogućnosti i samopouzdanja uz stručno vodstvo, praćenje i podršku.

RADIONICE

Radionice pokrivaju široki spektar tema i krojene su prema specifičnim potrebama naručitelja. Kao tim, ili kompanija imate priliku promišljati o ciljanoj temi kroz suradnju, diskusiju, grupne i individualne aktivnosti. U dinamičnom okruženju za rad i učenje, grupa brže i lakše dolazi do zajedničkog rješenja.

WEBINARI

Webinar je kraći edukacijski format (do 60 minuta) koji vam u komprimiranom obliku pomaže usvojiti, osvježiti i aktivirati znanje i motivirati se za primjenu u praksi. Namijenjen je većim grupama sudionika, a interaktivnost se osigurava kroz postavljanje pitanja, chat i različite online alate.

TRENINZI

Trening na HalPet način je ubrzan i dinamičan način prenošenja znanja. Na treningu ste aktivno uključeni u proces učenja i nova znanja i vještine stječete kroz iskustvo i praksu.

Proučite treninge iz područja:

povezani sadržaj