Ulaganje u rast i razvoj zaposlenika neizostavna je aktivnost svakog uspješnog poduzeća, ali i HR tima pošto je edukacija zaposlenika odraz organizacijske kulture i brige o zaposlenicima. Kvalitetnom edukacijom postižu se najbolji rezultati, a u današnje vrijeme ona nije opcija, već stalna potreba. U brzorastućem svijetu prepunom promjena i novih poslovnih izazova, potrebno je ići u korak s vremenom i učiti kako se razvijati u novim okolnostima, a edukacija zaposlenika jedini je način na koji možemo osigurati pravilno kormilo za plovidbu nemirnim morima.

“Novo normalno” pokazalo je iznimnu korist interneta i funkcioniranja na daljinu, pa čak i u edukacijske svrhe. Pokazalo je da možemo učiti i razvijati se i virtualno uz jednaku dostupnost edukacijskih tema i programa kao i uživo, ali uz minimalan gubitak vremena, resursa, i uz minimalni napor. Upravo zbog toga, online učenje, odnosno učenje “bilo kada-bilo gdje”, postalo je jedan od najpristupačnijih, najjednostavnijih i najučinkovitijih načina učenja koje u današnje doba bira sve veći broj ljudi.

Iako su mnogi još uvijek nepravedno skeptični prema takvom obliku učenja, svjetski trendovi jasno pokazuju prednosti ovog inovativnog načina učenja pošto iz Payoneera, svjetskog partnera za digitalnu trgovinu, stižu podaci prema kojima se u sektoru e-učenja u Hrvatskoj u 2021. godini dogodio rast od čak 56%!

Isto tako, istraživanja pokazuju da sve više zaposlenika preferira pogledati video ili poslušati online predavanja, nego čitati određenu literaturu. Upravo takva vrsta materijala daje veću slobodu polaznicima, ali i predavačima koji zbog toga imaju više prostora da osmisle daleko kreativniji i interesantniji sadržaj koji će podići kvalitetu same edukacije.

Upravo zbog toga, iz naše kreativne tvornice edukacijskog sadržaja ponosno je izašla platforma za online učenje LPC online s proizvodom LPC for Business koji omogućuje kontinuiranu edukaciju zaposlenika tijekom cijele godine. LPC for Business omogućuje godišnju licencu za neograničen pristup našoj platformi sa 100+ LPC online programa iz područja poslovnih vještina, osobnog razvoja i poslovnih stranih jezika koji će uvelike poboljšati poslovnu učinkovitost pojedinaca, timova i kompanije.

Uz LPC for Business možete:

 • kontinuirano educirati svoje zaposlenike
 • ponuditi im kvalitetne i provjerene sadržaje
 • jednostavno planirati edukaciju i razvoj
 • trenutno odgovoriti na razvojne potrebe timova i pojedinaca
 • pratiti angažman i rezultate učenje
 • dati zaposlenicima priliku da, ovisno o potrebi i situaciji, sami biraju kako i kada žele učiti

Osim toga, novost za sve LPC for Business korisnike su besplatni webinari iz područja poslovnih vještina i stranog jezika dostupni tijekom cijele godine, a tu su i mnogobrojni redoviti motivacijski sadržaji koji obogaćuju već raskošnu LPC for Business ponudu.

Ulaganje u zaposlenike nikada nije bilo jednostavnije i učinkovitije: 12.000 naših polaznika potvrdilo je iznimno zadovoljstvo online učenjem poslovnih vještina, stranih jezika ili osobnog razvoja. U najkraćem mogućem vremenskom roku postignuti su najbolji rezultati i steklo se praktično znanje za cijeli život, a zaposlenicima se produktivnost povećala za čak 15-25%! LPC for Business čini upravo to kroz digitalizaciju učenja i razvoj vaših zaposlenika.

LPC for Business omogućuje  vašim zaposlenicima

 • Dostupna 105 + online programa iz područja poslovnih vještina, osobnog razvoja i poslovnog stranog jezika
 • U funkcionalnosti „Moj razvoj” istaknute odabrane edukacije za planirani period
 • Multimedijski interaktivne edukacije uz bedževe
 • Mogućnost ponavljanja programa i usavršavanje vještina
 • Edukacijsku proaktivnost – imam problem – tražim rješenje – nalazim ga odmah
 • Certifikat o završenom programu
 • Samostalno planiranje kada i kako učiti
 • Kontinuirane podsjetnike
 • Korisničku podršku na hrvatskom jeziku

Za kraj se možemo složiti da je odabir online učenja mala promjena koja čini veliku razliku, te najbolji pokazatelj inovativnosti i modernizacije poduzeća, kao i garancija mnogih nadolazećih razvojnih uspjeha.

povezani sadržaj