Individualno učenje stranih jezika osigurat će vam maksimalnu kvalitetu i produktivnost te potpunu posvećenost profesora.

Kad se pojavi potreba za učenjem novog stranog jezika ili usavršavanjem postojećeg znanja, važno je odabrati vrstu tečaja koja će osigurati maksimalnu kvalitetu i produktivnost. Usto je izuzetno važno imati i izvrsnog profesora koji zna prilagoditi način rada i prenijeti vam svoje znanje.

U ovom članku donosimo vam odgovore na pitanja:
1. Zašto je individualni tečaj stranog jezika najbolji izbor?
2. Što čini najboljeg profesora  – najboljim?

 Iako i grupni tečajevi daju odlične rezultate kod učenja jezika, sve se više ljudi odlučuje za individualni tečaj. Takav način učenja jezika ima brojne prednosti koje treba uzeti u obzir pri donošenju odluke. U nastavku pogledajmo neke od njih:

  • 100 % NASTAVE POSVEĆENO JE SAMO VAMA – Budući da se radi o nastavi „jedan na jedan“, kao polaznik imate svaku minutu nastave i svu pažnju profesora na raspolaganju.
  • SADRŽAJI PRILAGOĐENI INDIVIDUALNIM POTREBAMA – Ovisno o vrsti tečaja koju odaberete, program udžbenika ili odabir materijala uvijek se prilagođava specifičnostima vašeg radnog mjesta ili situacijama za koje se pripremate.
  • VIŠE PROSTORA ZA KONVERZACIJU I POVRATNE INFORMACIJE – Osim što je vrijeme maksimalno iskorišteno za konverzaciju, otvara se i prostor za detaljniju analizu vlastite izvedbe s profesorom.
  • BRZO UOČLJIVA VEĆA SIGURNOST U KOMUNIKACIJI – Često nerado pred grupom govorite na stranom jeziku zbog straha od pogreške. U individualnoj nastavi nalazite se pred stručnjakom s kojim razvijate odnos povjerenja. Zbog toga, ispravljanje pogrešaka i ponavljanje ne izazivaju nelagodu već se traže i prihvaćaju kao neophodna podrška u učenju. To svakako ima pozitivan utjecaj na samopouzdanje i sigurniji nastup u stvarnim situacijama.
  • PRIPREMA ZA POSLOVNE SITUACIJE – Zbog prilagodbe sadržaja specifičnim potrebama, moguće je simulirati vaše konkretne poslovne situacije. U grupnoj nastavi to nije moguće jer npr. teme sastanaka i prezentacija moraju biti općenitije kako bi bile primjenjive svim polaznicima.

Kako bi se potpuno iskoristile sve navedene prednosti nastave 1 na 1, jako je važno da oba ta „1“ daju svoj maksimum.

Individualno učenje stranih jezika, HalPet

Polaznici ulažu volju, trud, disciplinu i koncentraciju, a profesori iskustvo, znanje, fleksibilnost i kreativnost.

Izvrsne profesore prepoznat ćete po sljedećem:

  • ŽELE ZNATI VAŠE ŽELJE I POTREBE – Prije i tijekom nastave pitaju vas za mišljenje i ciljeve i tako vam se nastoje potpuno prilagoditi. Zbog toga možete biti sigurni da ćete na kraju tečaja uočiti vlastiti napredak i rezultate u vama važnim i potrebnim područjima.
  • VAŽNO IM JE ČUTI VAŠE POVRATNE INFORMACIJE – Kao što je i vama kao polazniku potrebna povratna informacija, tako i naši profesori vole i žele čuti vaše mišljenje o njihovu radu. Imate potpunu slobodu istaknuti ono što vam se sviđa ili ono što biste voljeli poboljšati, a profesor će spremno uvažiti vaše prijedloge.
  • POTIČU VAS DA SAMI PREPOZNATE SVOJE POGREŠKE – Tko uči taj i griješi! Pogreške nisu nešto čega biste se trebali sramiti. Baš naprotiv, one su tu da na njima učimo. Važnije od ispravljanja je dati vam priliku za osvještavanje pogrešaka, samostalno ispravljanje primjenjujući naučeno i uvježbavanje točnih izraza.
  • SPREMNI SU VAS POHVALITI KADA TO ZASLUŽITE – Svi znamo koliko znači pohvala kada napravimo nešto kako treba. Naši profesori pažljivo prate napredak svojih polaznika, ukazuju vam na pozitivne pomake i znaju vas motivirati za nastavak učenja.
  • DAJU VAM ZADAĆU KOJU DOISTA ŽELITE NAPRAVITI – Ako ste jedni od onih (a vjerujemo da većina jest 😊) kojima domaće zadaće nisu bile omiljene u školskim danima, sada ih vrlo vjerojatno volite još manje. Budite bez brige jer se naši profesori trude da vam svaka zadaća bude zabavna,  korisna, a ponekad i nesvakidašnja.

Na pitanje zašto HalPetovi profesori postižu tako dobre rezultate i što to one najbolje čini najboljima, jedna je profesorica jednostavno odgovorila:

„Tajna je ta da tajne nema. Samo se dosljedno primjenjuje Learn-Practice-Communicate pristup!“

Želite li i vi isprobati naš recept? Ispunite kratki obrazac online, a mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

 

povezani sadržaj