Znate li što razlikuje dobre lidere od najboljih? Najbolji ne prestaju učiti i ulagati, ni u sebe ni druge. Usavršite svoje vještine delegiranja.

Učinkovito delegirati pomaže osloboditi vrijeme u kojemu se možete posvetiti još važnijim zadatcima, onima koji zahtijevaju svu vašu stručnost i energiju. Osim toga, može vam pomoći izgraditi snažan i uspješan tim zaposlenika predanih svom poslu i svojoj kompaniji. Vještine delegiranja jedne su od najtraženijih vještina modernih menadžera.

vještine delegiranja

Kroz trening Vještine Delegiranja osvijestit ćete važnost delegiranja, identificirati vlastite prepreke i naučiti koje poslove treba delegirati, a koje ne.
Naši iskusni treneri će vas putem provjerene LPC metode pripremiti na nove izazove u vašoj poslovnoj sredini i pokazati kako na njih odgovoriti uspješnim delegiranjem!

Treninzi u HalPetu nisu suhoparni seminari na kojima se samo sjedi, sluša i odluta mislima. Kroz mnoštvo interakcije i raznolike vježbe aktiviramo sudionike i uključimo ih u proces učenja. Nove informacije najlakše upijamo kad su nam zanimljive. Radom u grupama od maksimalno osam polaznika osiguravamo osobni pristup i maksimalnu posvećenost svakom sudioniku treninga.

Kroz koje teme ćemo vas provesti:

 • Važnost i nužnost delegiranja za uspješno vođenje
 • Što je delegiranje i koje su koristi delegiranja
 • Prepreke uspješnom delegiranju
 • Preduvjeti za uspješno delegiranje
 • Razlika između dodjele i delegiranja zadatka
 • Što delegirati, a što ne
 • Ključne faze za uspješno delegiranje

Kome je trening namijenjen?

Direktorima, menadžerima, voditeljima projekata i timova, te onima koji su u poziciji delegirati aktivnosti i zadatke.

Nemate dovoljno vremena za odlazak na trening? Nema problema! Program Delegiranje dostupan je i online!

Što se svidjelo našim polaznicima:

Korisno i poticajno! Bilo je mnogo zajedničkih zadataka, nije bilo obično predavanje na kojem se samo sluša. Ovakve edukacije su jako korisne za budući rad.

Izvrsna interaktivnost između predavača i samih učesnika, odlična atmosfera, dinamika rada, predavači izvrsno pripremljeni.

Sve je bilo na visokom nivou. Predavač kvalitetan, pripremljen, a primjeri vrlo realni, primjenjivi i jednostavni.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj