Uvod u prodajne vještine uvod je u vaš uspjeh. Kroz naš trening postat ćete bolji prodavač, ali i pametniji kupac.

Svi smo okruženi prodajom, svaki dan. Ako nemamo izvrsne prodajne vještine nije lako prirodno iskomunicirati benefite proizvoda, makar znali da bi kupcu bio koristan i isplativ.
Kao kupac, poznavanje prodajnih procesa omogućuje nam da iz dana u dan donosimo mudrije odluke. Trening Uvod u prodajne vještine upoznaje nas kako postati bolji prodavač, ali i pametniji kupac.

uvod u prodajne vještine

Kako personalizirati pristup klijentima? Što odlučiti prodavati i na koji način? Kako klijenta oduševiti ne samo paletom proizvoda već i stavom i pristupom kompanije?
Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u treningu Uvod u prodajne vještine, u kojem vam pružamo interaktivan, opušten, a stručan pristup ovladavanju suvremenim prodajnim procesima.
U HalPetu ne držimo “predavanja”. Svaki naš trening je osoban, dinamičan i jedinstven jer ih prirodno usmjeravamo u skladu s vašim potrebama.

Naša LPC metoda učenja provest će vas kroz ključne korake, od prvog kontakta s kupcem do zaključenja prodaje. Ući ćemo dublje u psihologiju prodaje koja će vam pomoći pri kreiranju učinkovite prodajne strategije za potencijalne i postojeće kupce.

Prodajni procesi se mijenjaju dolaskom novih tehnologija i evolucijom pristupa prodaji. Prodajne vještine se stoga uče i usavršavaju kroz cijeli život. Uložite u sebe i svoje zaposlenike, i isplatit će vam se.

Kroz koje teme ćemo vas provesti:

 • Uvod u vještinu prodaje
 • Psihologija prodaje i utjecaja
 • Važnost proaktivnosti u prodaji
 • Razlika između pull i push prodaje
 • Osnovni koraci u procesu prodaje
 • Učinkovita prodajna prezentacija
 • Postavljanje kvalitetnih prodajnih pitanja
 • Učinkovito zaključivanje prodaje

Kome je trening namijenjen?

Voditeljima prodaje i marketinga, odjelima prodaje i marketinga, voditeljima projekata, izvršnim direktorima, djelatnicima te svima zainteresiranima.

Što se svidjelo našim polaznicima:

Način vođenja treninga i količina i kvaliteta prenesenog znanja.

Pristup trenera, jednostavnost predavanja, puno primjera.

Lakoća u komunikaciji i opuštenost svih sudionika.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj