Uvod u prodajne vještine uvod je u vaš uspjeh. Kroz naš trening postat ćete bolji prodavač, ali i pametniji kupac.

Svi smo okruženi prodajom, svaki dan. Ako nemamo izvrsne prodajne vještine nije lako prirodno iskomunicirati benefite proizvoda, makar znali da bi kupcu bio koristan i isplativ.
Kao kupac, poznavanje prodajnih procesa omogućuje nam da iz dana u dan donosimo mudrije odluke. Trening Uvod u prodajne vještine upoznaje nas kako postati bolji prodavač, ali i pametniji kupac.

uvod u prodajne vještine

Kako personalizirati pristup klijentima? Što odlučiti prodavati i na koji način? Kako klijenta oduševiti ne samo paletom proizvoda već i stavom i pristupom kompanije?
Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u treningu Uvod u prodajne vještine, u kojem vam pružamo interaktivan, opušten, a stručan pristup ovladavanju suvremenim prodajnim procesima.
U HalPetu ne držimo “predavanja”. Svaki naš trening je osoban, dinamičan i jedinstven jer ih prirodno usmjeravamo u skladu s vašim potrebama.

Naša LPC metoda učenja provest će vas kroz ključne korake, od prvog kontakta s kupcem do zaključenja prodaje. Ući ćemo dublje u psihologiju prodaje koja će vam pomoći pri kreiranju učinkovite prodajne strategije za potencijalne i postojeće kupce.

Prodajni procesi se mijenjaju dolaskom novih tehnologija i evolucijom pristupa prodaji. Prodajne vještine se stoga uče i usavršavaju kroz cijeli život. Uložite u sebe i svoje zaposlenike, i isplatit će vam se.

Kroz koje teme ćemo vas provesti:

  • Uvod u vještinu prodaje
  • Psihologija prodaje i utjecaja
  • Važnost proaktivnosti u prodaji
  • Razlika između pull i push prodaje
  • Osnovni koraci u procesu prodaje
  • Učinkovita prodajna prezentacija
  • Postavljanje kvalitetnih prodajnih pitanja
  • Učinkovito zaključivanje prodaje

Kome je trening namijenjen?

Voditeljima prodaje i marketinga, odjelima prodaje i marketinga, voditeljima projekata, izvršnim direktorima, djelatnicima te svima zainteresiranima.

Što se svidjelo našim polaznicima:

Način vođenja treninga i količina i kvaliteta prenesenog znanja.

Pristup trenera, jednostavnost predavanja, puno primjera.

Lakoća u komunikaciji i opuštenost svih sudionika.

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj