Loša je vijest da vrijeme leti, a dobra je vijest da ste vi pilot. 

                                                               Michael Altshuler, američki autor i govornik

Koliko uspješno, prema vašem mišljenju, upravljate svojim vremenom i možete li s lakoćom definirati svoj prostor za unapređenje?

upravljanje vremenom

Imate li osjećaj da vam ubrzani ritam života ne ostavlja dovoljno vremena za sve aktivnosti koje smatrate važnima, na poslu se borite s rokovima, sve vam se čini hitno i važno, a razina stresa raste? A možda ste skloni odgađanju ili se borite s kradljivcima vremena kojima ne možete reći „ne“?

Svi smo svjesni da vrijeme prolazi nevjerojatnom brzinom i da je od ključne važnosti naučiti njime kvalitetno upravljati i iskoristiti svaki sat u danu na najbolji mogući način.

Odlučite li svladati i kontinuirano unaprjeđivati ovu vještinu, nagrada neće izostati. Bit ćete učinkovitiji, motiviraniji i zadovoljniji, povećat ćete kvalitetu života i osloboditi više vremena za ono što vam je zaista važno.

Kroz HalPetov trening Upravljanje vremenom dobit ćete odgovore na ključna pitanja i osvijestiti koliko vješto trenutno upravljate svojim vremenom i što bi bilo mudro promijeniti. Imat ćete priliku isprobati konkretne i jednostavne tehnike koje će vam pomoći da u budućnosti izbjegnete ponavljanje istih pogrešaka i da uspješnije planirate vrijeme, definirate prioritete i riješite se kradljivaca.

Napravite prvi korak već danas i preuzmite kontrolu nad svojim životom.

Kratki sadržaj:

 • Ključni principi upravljanja vremenom
 • Što je prioritet i kako ga definirati
 • Ključni koraci u upravljanju vremenom
 • „ABC tehnika“ upravljanja vremenom
 • Kradljivci vremena i kako ih eliminirati
 • Dodatne tehnike za uspješno upravljanje vremenom

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele naučiti učinkovitije upravljati vlastitim vremenom i unaprijediti kvalitetu života: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd.,  jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji su u stalnoj utrci s vremenom.

Nemate dovoljno vremena za odlazak na trening? Nema problema, program Upravljanje vremenom dostupan je i online!

RECENZIJE

Edukacija je fenomenalna, pomogla mi je da osvijestim svoje uzroke mogućih kradljivaca vremena i poboljšam kvalitetu rada.

Dinamična i interaktivna edukacija s odličnim prezentiranjem teme i usporedbom teorije s praktičnim stvarima iz života.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj