svi termini
termin održavanja
16. 10. 2020.
9:00 - 16:00
vrsta in-house
trajanje 1 dan

“Najveće oružje koje imamo naša je sposobnost da odaberemo jednu misao umjesto druge.”

William James, američki filozof

Je li za vas čaša napola puna ili prazna? Uspijevate li zadržati pozitivan stav u teškim i zahtjevnim situacijama ili ste skloniji „crnim“ mislima i negativno okruženje vas lako pridobije na svoju stranu? Iako se često čini da nam je određeni način razmišljanja urođen, sad je trenutak da razbijemo taj mit. Kroz tehnike pozitivnog razmišljanja može se naučiti kontinuirano unaprjeđivati svoj pristup životnim situacijama. Ako ste spremni uložiti trud i vrijeme u promjenu načina razmišljanja koji vam ne donosi zadovoljavajući rezultat, pozitivne promjene na poslu i u privatnom okruženju neće izostati.

tehnike pozitivnog razmišljanja, pozitivno razmišljanje

Pozitivno razmišljanje direktno utječe na zdravlje, uspjeh i sreću. Brojna su istraživanja dokazala da ljudi koji razmišljaju pozitivno duže žive, manje obolijevaju, uspješnije se nose sa sveprisutnim stresom i uspješnije koriste raspoložive resurse.

Na HalPetovu treningu Tehnike pozitivnog razmišljanja osvijestit ćete mogućnost izbora u kritičnim situacijama i usvojiti učinkovite i jednostavne strategije i tehnike koje značajno mogu unaprijediti vaš način razmišljanja na bolje. Promjena će se pozitivno odraziti i na vašu komunikaciju, odnose s drugima i postizanje željenih rezultata.

Odlučite biti optimistični kad je promjena načina razmišljanja u pitanju i napravite prvi korak već danas.

Kratki sadržaj:

 • Što je pozitivno razmišljanje
 • Kako preuzeti odgovornost za pozitivan stav i razmišljanje
 • Prednosti i koristi pozitivnog razmišljanja
 • Pozitivna verbalna komunikacija
 • Pozitivna neverbalna komunikacija
 • Strategije i tehnike pozitivnog razmišljanja

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele naučiti pozitivno razmišljati i na taj način doprinijeti svom uspjehu i pomoći drugima u svom poslovnom i privatnom okruženju: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji žele razmišljati i djelovati pozitivno.

termin održavanja
16. 10. 2020.
9:00 - 16:00
vrsta in-house
trajanje 1 dan

svi termini

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj