Dobro definiran problem već je napola riješen.    

                                                                         John Dewey, američki filozof

I u poslovnom i u privatnom životu postoji mnoštvo situacija kad jednostavno ne vidimo izlaz iz problema, zar ne? Ako nismo zadovoljni načinom na koji (ne)rješavamo probleme izloženi smo većoj količini stresa i nezadovoljstva. To, naravno, negativno utječe na našu uspješnost u poslu, stabilnost u privatnom životu i, u konačnici, na ravnotežu između poslovnog i privatnog života općenito. Srećom, postoji i dobra vijest. Naša uspješnost u rješavanju problema najčešće ne ovisi o veličini i složenosti problema, već o našoj odlučnosti i želji da ga riješimo. Vještinu rješavanja problema moguće je usvojiti i kontinuirano unaprjeđivati.

Na treningu Kako uspješno rješavati probleme u privatnom i poslovnom životu ćete naučiti kako definirati problem i upoznat ćete se s koracima za njegovo uspješno rješavanje. Imat ćete priliku isprobati provjerene i učinkovite tehnike i alate koje ćete s lakoćom moći primijeniti i na poslu i privatno. Naučit ćete kako i kad odabrati analitički pristup, a naši će vam treneri također pomoći kako da najbolje potaknete i iskoristite svoju kreativnost u rješavanju problema. Postanite osoba koja želi i zna rješavati probleme!

Kratki sadržaj:

 • Što je to problem
 • Kako definirati i komunicirati problem
 • Koraci za uspješno rješavanje problema
 • Analitički u usporedbi s kreativnim pristupom u rješavanju problema
 • Važnost kreativnog pristupa u rješavanju problema i donošenju odluka
 • Tehnike za uspješno rješavanje problema

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele naučiti kako probleme pretvoriti u priliku: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., kao i roditeljima, studentima i svima onima koji žele biti osobe koje žele i znaju rješavati probleme.

 

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj