Možemo li si priuštiti neučinkovit poslovni sastanak? Ako nam je stalo do vremena nas i drugih – nikako!

poslovni sastanak

Sviđalo nam se to ili ne, potreba za poslovnim sastancima postaje sve veća. Da bismo brzo i učinkovito reagirali na promjene i današnji način poslovanja trebamo učinkovitu i jasnu komunikaciju, suradnju, timski rad, rad na projektima, partnerski odnos s klijentima i umrežavanje odjela unutar kompanije. Sve spomenuto direktno utječe na povećanje broja sastanaka. Izazov je naravno uključen u taj ‘’paket’’. S jedne strane je broj sastanaka sve veći, a s druge strane je količina vremena koju si možemo priuštiti sve manja. Slutite naravno zahtjev koji se pred nas stavlja: svi naši sastanci moraju biti kraći, svrsishodniji, a time i učinkovitiji.

Vrijeme je novac i ne možete ga nadomjestiti jednom kada ga potrošite. Možemo slobodno reći da poslovni sastanak treba promatrati kao investiciju čiji je cilj ostvariti dobit svaki puta kada donesete odluku o potrebi da se održi. A da bi ta investicija bila isplativa potrebno je izbrusiti vještinu vođenja i sudjelovanja na sastanku. Sjajna je vijest, suprotno raširenom mišljenju, da uspješnost sastanka najčešće ovisi o okolnostima na koje nije moguće utjecati, tajna leži upravo u našoj vještini i motivaciji.

Na treningu Poslovni sastanak naši će vas treneri upoznati s učinkovitim strategijama i alatima koji čine trenutnu razliku u kvaliteti vaših sastanaka.

Što ćemo naučiti na treningu Poslovni sastanak:

 • Važnost vještine vođenja i sudjelovanja na sastancima
 • Razlozi neučinkovitog sastanka
 • Karakteristike uspješnog sastanka
 • Vrste sastanka u modernom poslovnom okruženju
 • Ključni elementi uspješnog sastanka
  – Priprema
  – Struktura
  – Komunikacija za uspješan sastanak

Kome je trening Poslovni sastanak namijenjen?

Direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, voditeljima timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, malih, velikih i srednjih poduzeća, nezaposlenima, studentima i svima onima koji žele naučiti kako uspješno voditi sastanak ili na njemu sudjelovati.

recite nam što vas zanima

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj