Uz napredne prezentacijske vještine s lakoćom ćete u prvih nekoliko minuta vaše prezentacije, uvjeriti publiku da neće uzalud potratiti svoje vrijeme i pažnju.

Prezentacijske vještine imate u “malom prstu” kao i osnovna znanja o tome kako uspješno prezentirati, ali sad osjećate da je trenutak za stepenicu više? Sada imate priliku savladati i napredne prezentacijske vještine. Želite li biti prezentator kojeg će publika pamtiti, ovo je program krojen upravo za vas. Dugogodišnje iskustvo naših trenera  pomoći će vam otkriti nove prezentacijske resurse i proširite paletu svojih prezentacijskih mogućnosti.

Cilj treninga Napredne prezentacijske vještine je usvojiti učinkovite prezentacijske modele i dodatne verbalne i neverbalne alate za postizanje uvjerljivosti. Nakon treninga, znat ćete kako sigurno i uvjerljivo prezentirati ciljani sadržaj pomoću različitih prezentacijskih modela. Znat ćete kako se prilagoditi specifičnim situacijama i na taj ćete način s većom lakoćom uspješno reagirati u zahtjevnim prezentacijskim situacijama, bez obzira na to radi li se o situacijama tijekom izvedbe ili o upravljanju pitanjima publike na kraju prezentacije.

Kratki sadržaj:

 • Kako biti drugačiji i kreativnim pristupom privući pažnju
 • Kako povećati samopouzdanje u prezentacijskoj areni
 • Samoprezentacija kako komparativna prednost
 • Kratki prezentacijski modeli za uspjeh
 • Napredni verbalni i neverbalni alati za prezentacijsku uvjerljivost
 • Upravljanje zahtjevnim situacijama i publikom
 • Upravljanje pitanjima

Kome je trening namijenjen?

Svima koji već imaju prezentacijskog iskustva i već su imali prilike usvajati osnovna prezentacijska znanja, a sada ih žele unaprijediti i usavršiti kroz napredne tehnike i alate: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje,  malih, velikih i srednjih poduzeća, nezaposlenima, studentima.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj