Uz napredne prezentacijske vještine s lakoćom ćete u prvih nekoliko minuta vaše prezentacije, uvjeriti publiku da neće uzalud potratiti svoje vrijeme i pažnju.

Prezentacijske vještine imate u “malom prstu” kao i osnovna znanja o tome kako uspješno prezentirati, ali sad osjećate da je trenutak za stepenicu više? Sada imate priliku savladati i napredne prezentacijske vještine. Želite li biti prezentator kojeg će publika pamtiti, ovo je program krojen upravo za vas. Dugogodišnje iskustvo naših trenera  pomoći će vam otkriti nove prezentacijske resurse i proširite paletu svojih prezentacijskih mogućnosti.

Cilj treninga Napredne prezentacijske vještine je usvojiti učinkovite prezentacijske modele i dodatne verbalne i neverbalne alate za postizanje uvjerljivosti. Nakon treninga, znat ćete kako sigurno i uvjerljivo prezentirati ciljani sadržaj pomoću različitih prezentacijskih modela. Znat ćete kako se prilagoditi specifičnim situacijama i na taj ćete način s većom lakoćom uspješno reagirati u zahtjevnim prezentacijskim situacijama, bez obzira na to radi li se o situacijama tijekom izvedbe ili o upravljanju pitanjima publike na kraju prezentacije.

Kratki sadržaj:

  • Kako biti drugačiji i kreativnim pristupom privući pažnju
  • Kako povećati samopouzdanje u prezentacijskoj areni
  • Samoprezentacija kako komparativna prednost
  • Kratki prezentacijski modeli za uspjeh
  • Napredni verbalni i neverbalni alati za prezentacijsku uvjerljivost
  • Upravljanje zahtjevnim situacijama i publikom
  • Upravljanje pitanjima

Kome je trening namijenjen?

Svima koji već imaju prezentacijskog iskustva i već su imali prilike usvajati osnovna prezentacijska znanja, a sada ih žele unaprijediti i usavršiti kroz napredne tehnike i alate: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje,  malih, velikih i srednjih poduzeća, nezaposlenima, studentima.

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj