“Najveća stvar koju možete učiniti za članove svog tima nije samo podijeliti svoje znanje i iskustvo, nego njima otkriti njihovo.”

                                                                      Benjamin Disraelli, britanski političar i pisac

menadžer, coach, coaching

Svaki menadžer koji razvija svoje ljude i sebe bit će u tome uspješniji ako to čini više u ulozi coacha nego menadžera.

Coaching ubrzava unapređenje znanja i vještina članova tima i na taj način direktno povećava produktivnost i učinkovitost. Fokus na coaching pomaže zaposlenicima spremnije prihvaćati izazove i promjene. Osim toga, potiče ih na preuzimanje odgovornosti i korištenje vlastitih resursa na najbolji mogući način.

Želite li članovima svoga tima osigurati sigurno i poticajno okruženje za učenje, ubrzati njihov osobni i profesionalni razvoj, maksimalno iskoristiti njihov potencijal i zajedno postizati bolje poslovne rezultate, pravi je trenutak da unaprijedite svoje znanje i vještine iz područja coachinga.

Provjerena LPC metoda i dugogodišnje iskustvo naših trenera pomoći će vam unaprijediti ovu važnu menadžersku ulogu kroz trening Menadžer kao coach i na taj vam način omogućiti da još uspješnije vodite vaš tim.

Kratki sadržaj:

 • Važnost i uloga coachinga danas
  – Što je coaching
  – Coaching kao uloga i odgovornost menadžer
  – Preduvjeti za uspješan coaching
  – Osnovni koraci u procesu coaching
 • Primjena coaching modela

Kome je trening namijenjen?

Direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, voditeljima timova i odjela i svima onima koji upravljaju timovima i ljudima i žele ubrzati svoj osobni razvoj i razvoj članova svog tima.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj