U svom društvu komunicirate s lakoćom, no kako uspješno komunicirati na poslu?

kako uspješno komunicirati na poslu

Sposobnost uspješnog komuniciranja jedna je od najvažnijih karakteristika uspješnih ljudi. Oni znaju kako uspješno komunicirati na poslu da bi ostvarili svoje ciljeve. Temelj svakog susreta, razgovora ili dobro obavljenog posla je upravo komunikacija. Želimo li uspješno komunicirati važno je znati kako svoju komunikaciju prilagoditi različitim sugovornicima i različitim razinama formalnosti u svakodnevnom životu i na poslu.

Uz pomoć HalPetovih stručnjaka naučit ćete stvoriti preduvjete za uspješno komuniciranje s kolegama, članovima tima, nadređenima i vanjskim korisnicima, što je i zašto je važna neverbalna komunikacija, te kako ostvariti kvalitetnu komunikaciju i s  „teškim“ sugovornicima. Nakon treninga Kako uspješno komunicirati na poslu biti ćete spremni za komunikaciju u poslovnom svijetu u kojem ćete se osjećati kao na domaćem terenu.

Kratki sadržaj:

 • Kako komuniciramo – ključna komunikacijska znanja
 • Preduvjeti za uspješnu komunikaciju na poslu
 • Prepreke uspješnoj komunikaciji
 • Pravila verbalne i neverbalne komunikacije
 • Tipovi sugovornika i kako im se prilagoditi

Kome je trening Kako uspješno komunicirati na poslu namijenjen?

Svima koji žele unaprijediti komunikacijske vještine; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, malih, velikih i srednjih poduzeća, studentima, roditeljima, nezaposlenima i svima onima koji komuniciraju u poslovnom okruženju.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj