„Najveći dio naše sreće ovisi o našem ponašanju, a ne o okolnostima.”

– Martha Washington

Jeste li znali da ste s pozitivnim razmišljanjem na korak bliže uspjehu? Možete naučiti kako doći do ostvarenja ciljeva putem pozitivnih misli, pozitivne komunikacije i pozitivnog pristupa radu! Niste rođeni s tim pristupom? Usvojite ga!

Na radnom mjestu provedemo oko 8 sati, što čini trećinu svakog radnog dana. To je velik dio našeg vremena i stoga je iznimno bitno kako doživljavamo atmosferu svog radnog okruženja.

Na radnu atmosferu utječu brojne faktori organizacijske kulture kao što su komunikacija zaposlenika na svim razinama i između svih razina, timski rad, motivacija, zadovoljstvo poslom i još mnogo toga.

Osim što radnu atmosferu doživljavamo i osjećamo, mi smo dio nje, na nju možemo utjecati svojim mislima, komunikacijom, pristupom i aktivnostima.

Na HalPet treningu Kako kreirati pozitivnu radnu atmosferu ćete upoznati jednostavne strategije za stvaranje pozitivne radne atmosfere, osvijestiti osobnu odgovornost u stvaranju pozitivne radne atmosfere, i kako je svojim djelovanjem učiniti što ugodnijom.

Naučite već danas kako ostvariti veće zadovoljstvo zaposlenika na radnom mjestu (i osobno zadovoljstvo) i poboljšati radne rezultate.

Kratki sadržaj:

 • Što je pozitivno razmišljanje
 • Kako razmišljati pozitivno
 • Kako komunicirati na pozitivan način
 • Strategije za pozitivan pristup radu i stvaranje pozitivne radne atmosfere

 Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele naučiti kako kreirati pozitivnu radnu atmosferu i na taj način doprinijeti svom uspjehu i uspjehu radne okoline, pomoći drugima u svom poslovnom ali i privatnom okruženju: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd. i svima onima koji žele razmišljati i djelovati pozitivno te tako kreirati pozitivnu radnu atmosferu koja rezultira boljom produktivnošću i vaćim zadovoljstvom poslovno i privatno.

Upamtite: pozitivni ljudi privlačniji su u komunikaciji i uvijek su poželjni u društvu.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj