“Svi trebamo one koji će nam davati povratnu informaciju. Na taj način postajemo bolji.”

 Bill Gates

feedback, povratne informacije

Vjerojatno ste se više puta našli u situaciji kada niste bili sigurni koliko ste uspješno obavili zadatak jer je povratna informacija izostala ili ste možda bili nezadovoljni jer je bila nejasna, zbunjujuća ili nekonstruktivna? A kako biste ocijenili kvalitetu povratnih informacija koje sami dajete drugima?

Povratna informacija smatra se jednim od najvažnijih komunikacijskih i motivacijskih alata na poslu i u privatnom životu. Omogućuje kontinuirano učenje i napredovanje na osobnoj i profesionalnoj razini.

 

Povratna informacija podrazumijeva informaciju o ponašanju pojedinaca ili grupe, o rezultatima njihovih aktivnosti u cilju davanja priznanja za dobro obavljen posao (pohvala) ili u cilju poboljšanja odnosno promjene postojećeg i budućeg načina rada kako bi se ostvarili željeni rezultati (konstruktivna kritika).

Učinkovitost povratne informacije u prvom redu ovisi o načinu na koji se daje, no i o spremnosti da se prihvati na pravi način. Dobra je vijest da je davanje i primanje povratne informacije komunikacijska vještina koja se može s lakoćom usvojiti i kontinuirano usavršavati. Na treningu Davanje i primanje povratne informacije naši će vas treneri „naoružati“ učinkovitim i provjerenim tehnikama i strategijama koje već sutra možete primijeniti u svom okruženju i direktno utjecati na osobnu uspješnost i uspjeh drugih.

Kratki sadržaj:

 • Što je povratna informacija
 • Važnost i uloga povratne informacije
 • Ključna pravila za uspješno davanje i primanje povratne informacije
 • Komunikacijski preduvjeti za uspješno davanje i primanje povratne informacije
 • Kako uputiti konstruktivnu kritiku
 • Kako dati pohvalu

Kome je trening namijenjen?

Direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, voditeljima timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, malih, velikih i srednjih poduzeća, nezaposlenima, studentima i svima onima koji žele ovladati ovom vrijednom vještinom.

RECENZIJE

Trening je bio izvrstan u svakom pogledu. Vrijeme mi je naprosto proletjelo.

Ono što mi se posebno svidjelo je dinamičnost treninga, interaktivnost i vježbe s konkretnim primjerima.

Trener je izrazito stručan, a opet neposredan i dostupan. Stalno nas je uključivao u rasprave i sudjelovanje.

Prijava na trening

 • Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

   

  Prijava nije obvezujuća, informativne je prirode i služi nam za okvirno formiranje grupe polaznika. Javit ćemo vam se u što kraćem roku s povratnim informacijama na Vaš upit.

   

  Treninzi se održavaju u prostorijama HalPeta na adresi Janka Rakuše 1, Zagreb.

  Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

  Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

  Mogućnost parkiranja: 2. zona

   

  Vaš HalPet


 • Odabrani trening

 • Možda Vas zanima i ovo

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj