10. Weekend Media Festival još jednom nas je odveo u prekrasan Rovinj.

Tamo su nas dočekali sunčani i iznenađujuće topli dani, zanimljiva predavanja stručnjaka iz cijelog svijeta, ali i 5. dodjela najvažnije digitalne nagrade, već dobro znane pod nazivom Somo Borac.

Ovog puta nismo bili samo sudionici ili partneri nekog događaja, već smo se pronašli u jakoj konkurenciji za spomenutu nagradu unutar kategorije Somo Web. Naporan rad na našem sustavu LPC te sigurnost u njegovu funkcionalnost i vrijednost koju donosi za korisnike, potaknuli su nas na prijavu.

U suradnji s našim dugogodišnjim poslovnim partnerima, izrađen je videozapis, želeći strogom žiriju približiti barem djelić doživljaja e-učenja u našem sustavu LPC.

Iako nagradu nismo dobili, to nas nimalo nije obeshrabrilo, već nam je dalo poticaj da budemo još bolji i jači. Naš je LPC još beba na digitalnom tržištu koja polako, ali sigurno radi svoje prve korake. Sigurni smo da smo postali pobjednici onog trenutka kada smo LPC pokazali svijetu! 😉

Naša je misija bila stvoriti sustav koji će potpuno zakupiti pažnju korisnika, „zaključati“ ih u njihov e-svijet te pružiti aktivno i angažirano učenje, a u tome smo i uspjeli.
Sa sobom smo kući ponijeli veliko iskustvo, ali i zadovoljstvo što smo bili dijelom velike i jake konkurencije digitalnog svijeta.

LPC online, učenje, mobitel

Upravo zato, odlučili smo produžiti veselje koje nas je ispunjavalo za vrijeme Weekend Media Festivala te, naš promotivni kôd lpcweekend, ostaviti aktivnim do kraja sljedećeg vikenda!

Požurite u 1. online trgovinu sadržaja za e-učenje, odaberite program za sebe i uživajte u LPC-u, najnaprednijem sustavu za e-učenje.

povezani sadržaj