U četvrtak, 10. 5., vratili smo se u studentske klupe sa zanimljivom temom koja je vrlo važna za uspostavljanje uspješnog životnog balansa jednog studenta.

Svaki odrađeni trening ili radionica za nas je posebno iskustvo. Bez obzira na to traje li jedan sat, dan ili tjedan, potrebna je duga i pomna priprema kako bi sve bilo odrađeno na vrhunskoj razini, a naši polaznici otišli kući zadovoljni i sretni. Naš je cilj podijeliti znanje kojim vladamo i omogućiti drugima da si, nakon što ovladaju određenom vještinom, olakšaju svakodnevni život.

U četvrtak, 10. 5., imali smo priliku održati posebnu jednosatnu radionicu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Kao ponosni partneri Maratona karijera koji je organizirao portal Studentski.hr, vratili smo se u studentske klupe sa zanimljivom temom koja je vrlo važna za uspostavljanje uspješnog životnog balansa jednog studenta.

Naš je mladi stručnjak pripremio i održao radionicu pod nazivom – „Imaš minutu?“. Kroz radionicu, budućim je poslovnim stručnjacima pokazao na koji način upravljati vlastitim vremenom kako bi ostvarili postavljene ciljeve. Kako je i donedavno sâm bio student, najbolje se mogao postaviti u njihove cipele, razumjeti probleme koji ih muče i otkriti im alate kojima će se naučiti nositi s određenim situacijama u životu.

Maraton karijera_HalPet radionica

*Izvor: studio Foto Tina

Naših 60 minuta proletjelo je u interakciji i zanimljivim vježbama, a za naše sudionike smo i kreirali posebnu ponudu. U sklopu ovog odličnog eventa odličili smo im pomoći u ostvarivanju ciljeva i omogućiti kupnju našeg LPC online programa – Kako postavljati ciljeve za uspjeh po promotivnoj cijeni.

Mi smo doista uživali i radujemo se nekom novom susretu s tim mladim i perspektivnim ljudima, a svi vi koji niste mogli doći na radionicu, javite se na naš e-mail halpet@halpet.hr do kraja svibnja i zatražite ponudu našeg LPC online programa po promotivnoj cijeni.

Maraton karijera_sudionici

*Izvor: studio Foto Tina

Veselimo se idućem susretu!

povezani sadržaj