U prekrasnom Rovinju od 23.-24.03. održana je konferencija HR Days na kojoj je svoje mjesto pronašao i HalPet predstavivši veliku novost u svojoj ponudi!

U prekrasnom Rovinju od 23.-24.03. održana je konferencija HR Days na kojoj je svoje mjesto pronašao i vodeći centar edukacije u Hrvatskoj – HalPet predstavivši veliku novost u svojoj ponudi. Radi se o jedinstvenoj hrvatskoj platformi za online učenje stranih jezika i poslovnih vještina – LPC online.

Iako će sustav u potpunosti biti spreman za korištenje sredinom svibnja, već je tada bilo moguće zaviriti i pogledati kako izgledaju osmišljeni programi. Najveće pohvale dobili smo za atraktivan izgled sustava, mogućnost učenja na svim uređajima te implementaciju naše LPC metode učenja u svakom online programu.

 

lpc online, edukacija, platforma

 

U razvijanju sustava, glavna nam je misao vodilja bila omogućiti svakome jednostavno, zanimljivo, interaktivno i uvijek dostupno učenje bez obzira na to gdje se nalazili. Svaki je program u LPC onlineu kreiran za postizanje vidljivih i odmah primjenjivih rezultata, a za ostvarivanje tog cilja, našim iskusnim kreatorima nikada nije nedostajalo inspiracije.

Pozivamo vas da od 15. svibnja, kada će nas sustav službeno biti live, isprobate naše besplatne programe i uvjerite se zašto je baš LPC najbolji online sustav za učenje stranih jezika i poslovnih vještina!

 

I uvijek imajte na umu da je formula za uspjeh nadohvat ruke…

 

Learn. Practice. Communicate.

povezani sadržaj