Male doze edukacije i inspiracije su gorivo za velike promjene.

Dinamično poslovno okruženje od nas i naših timova traži  da budemo kreativni, fleksibilni, proaktivni i iznimno produktivni, uz stalno usmjerenost na ciljeve i spremnost na učenje i razvoj. To nije lako!! U današnjem svijetu upravo su motivacija, pažnja i aktivno slušanje, fokus na bitno i kvalitetna komunikacija postale su dragocjene vještine s kojima smo često u deficitu, i njima ponovno ovladati je od životne važnosti.

Kako edukatori, treneri i prenositelji znanja svakodnevno svjedočimo ovim izazovima u našem radu. I zato je naša misija stvarati edukacije za lagodniji poslovni život 🙂

Dobra vijest? HalPet vam predstavlja seriju webinara kao odgovore na te izazove.

Najbolja vijest? Webinari su besplatni za korisnike paketa LPC for business 🙂

Upravljajte vremenom kao profesionalac (10. 10. 2023.)

Upravljanje vremenom je ključno za postizanje visoke produktivnosti i smanjenje stresa. Naš webinar  donosi konkretne i praktične savjete te učinkovite tehnike koje će vam pomoći da bolje planirate, organizirate i prioritizirate svoje obaveze.

Pridružite nam se i postanite majstor u upravljanju vlastitim vremenom! Naši webinar će vam pomoći usmjeriti se na bitno, povećati učinkovitost i produktivnost, te postići bolju ravnotežu privatnog i poslovnog života.

(Re)motivacija i tim (POPUNJENO: 24. 10. 2023. | NOVI TERMIN: 2. 11. 2023.)

Motivacija je ključna za timski uspjeh i za postizanje ciljeva. Pridružite nam se, (ponovno) otkrijte svoj unutarnju iskru i prenesite je na vaš tim. Proširite svoje motivacijske mogućnosti i stvorite okruženje koje ispunjava i pokreće.

Aktivno slušanje i fokus (POPUNJENO: 15. 11. 2023. | NOVI TERMIN: USKORO)

Aktivno slušanje i fokus igraju ključnu ulogu u poboljšanju komunikacije, donošenju boljih odluka i izgradnji međuljudskih odnosa. Pridružite se našem webinaru kako biste se osnažili i dodatno izbrusili svoje vještine. Definitivno vrijedna 60 minutna investicija. Dobitak je dvostruk – računajte na pozitivne promjene u profesionalnom i privatnom života.

Razvijajte timski rad (28. 11. 2023.)

Timski rad je neophodan za postizanje izvrsnosti u današnjem poslovnom svijetu. No, različitosti koje donose članovi tima često predstavljaju izazov. Kako premostiti te razlike i stvoriti harmoniju u timu?

Pridružite nam se na našem webinaru gdje ćete saznati kako izgraditi zdravije odnose i stvoriti čvrstu podlogu za brže i lakše ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Naši stručnjaci će s vama podijeliti korisne alate i tehnike za učinkovitu suradnju, bez obzira na različitosti unutar vašeg tima.

Kako se prijaviti?

Prijavite se za webinare klikom na „Prijavi se“ koji vas vodi u naš webshop.

Želite li osigurati pristup webinarima za svoj tim, javite nam se na e-mail adresu halpet@halpet.hr i rado ćemo vam pomoći.

Iskoristite ovu  priliku i osnažite sebe i svoj tim.

Vidimo se online!

povezani sadržaj