Stiglo je najljepše doba godine kada se radujemo svakoj pahuljici snijega, osmijehu i darivanju najmilijih. U duhu nadolazećih blagdana, pripremili smo ponešto za svakoga od vas!

Smrznuti nosići, miris kuhanog vina i mnoštvo božićnih lampica – u isti tren pomislili ste na advent, zar ne? A što kada bismo vam rekli da će vas na ovaj advent asocirati sljedeći pojmovi: LPC online programi poslovnog engleskog i početnog njemačkog jezika, online testiranje stranih jezika, individualne Skype sesije?

Vrlo vjerojatno biste pomislili da je u pitanju neka zabuna ili neslana šala…

Preuzmite svoj božićni poklon već danas i uživajte u online učenju!

Advent u HalPetu ima pravi smisao te riječi i traje kroz sve radne dane u prosincu! Budući da naš LPC online željno iščekuje svoj prvi Božić, a HalPet dvadeseti, rado dijelimo svoje veselje s vama. Za svakoga od vas, pripremili smo originalne i jedinstvene božićne poklone!

Kako do HalPetovog božićnog poklona?

Svakog četvrtka, u vaš elektornički sandučić stići će naše tjedne novosti. Tamo ćete pronaći poveznicu koja vodi do vaših božićnih poklona. Ako već niste, sada je pravo vrijeme da se prijavite na naš tjedni newsletter putem kontakt forme u podnožju početne stranice HalPet weba.  Pratite nas i na našim društvenim mrežama: HalPet Facebook, LPC Facebook, LPC Instagram, HalPet LinkedIn, jer će se poveznice naći u tjednim objavama, a upravo tamo, 6. 12. 2017., poklone će dijeliti i Sveti Nikola.

Počevši od četvrtka, možete odabrati jedan od božićnih poklona u nadolazećem tjednu, ali samo do datuma naznačenog uz njega. Zakasnite li, birate preostale dane ili čekate četvrtak koji donosi najavu za sljedeći tjedan.

Razveselite članove svoje obitelji, prijatelje i kolege i podijelite s njima radost darivanja!

 

HalPetov adventski kalendar

HalPet_1. adventski tjedan

Advent u HalPetu - 2.tjedan

Advent u HalPetu - 3. tjedan

 

 

povezani sadržaj