svi termini
termin održavanja
27. 6. 2017.
9:00 - 16:00
vrsta prijave u tijeku
trajanje 1 dan
termin održavanja
22. 11. 2017.
9:00 - 16:00
vrsta prijave u tijeku
trajanje 1 dan

Svi znamo koliko je važno ostaviti dobar prvi dojam.  Vi naučite kako ostaviti najbolji!

U životu postoje mnoge situacije u kojima imamo važan zadatak – predstaviti se u najboljem svijetlu. Bez obzira na to radi li se o razgovoru za posao, prodajnom sastanku, važnoj prezentaciji, razgovoru sa šefom o boljim uvjetima ili upoznavanju s novim osobama, vještine samoprezentacije pomoći će vam istaknuti se i ostvariti željeni cilj.

Vještine samoprezentacije možemo opisati kao umijeće komuniciranja kojim vješto ističemo svoje kvalitete i postignuća, ostavljamo snažan dojam na sugovornike i aktivno pridonosimo stvaranju pozitivne slike o sebi. Na taj način osiguravamo brže i lakše ostvarenje svojih ciljeva  u poslovnom i u privatnom životu.

Vjerujemo da ste svjesni da za predstavljanje u najboljem svjetlu veliku ulogu, osim onog što kažemo, ima i kako to kažemo. Osim toga, često smo to prisiljeni učiniti u vrlo kratkom vremenu i zbog toga ništa ne smijemo prepustiti slučaju.

Bez obzira na to kako biste trenutno ocijenili svoju vještinu samprezentacije, HalPet trening će Vam pomoći steći potrebnu sigurnost, oboružat će vas verbalnim i nevarbalnim alatima za uvjerljivost i povećati broj mogućnosti za uspjeh.

Sadržaj treninga:

  • Važnost i koristi samoprezentacije
  • Verbalni alati za uspješnu samoprezentaciju
  • Neverbalni alati za uspješnu samoprezentaciju
  • Priprema, struktura i izvedba samoprezentacije
  • Samoprezentacijski modeli i tehnike

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele unaprijediti vještine samoprezentacije i brže i lakše ostvarivati ciljeve; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji rade u direktnom kontaktu s ljudima.

RECENZIJE

Treneri su izuzetno kvalitetni i zanimljivo su prezentirali sadržaj što dovodi do boljeg iskorištavanja naučena znanja.

Z.B. – 13. 5. 2014

termin održavanja
27. 6. 2017.
9:00 - 16:00
vrsta prijave u tijeku
trajanje 1 dan

termin održavanja
22. 11. 2017.
9:00 - 16:00
vrsta prijave u tijeku
trajanje 1 dan

svi termini

povezani sadržaj