Ako vjerujete da možete, onda zaista možete!

Ovakav program kreiran je s ciljem oslobađanja potencijala polaznika te savladavanja tehnika za pravilno postavljanje ciljeva s jasnim smjernicama za njihovo ostvarivanje. Namijenjen je svim poslovnim ljudima, onima koji su u potrazi za poslom, ali i svima onima koji su spremni za promjene u dosadašnjem djelovanju i napredovanja na poslovnom i osobnom planu. Kroz program, polaznik uči kako učinkovito upravljati raspoloživim resursima i ostvariti ravnotežu između privatnog i poslovnog života te, na taj način, postići svoj puni potencijal.

Cilj programa je unaprijediti način rada na svim važnim područjima, počevši od planiranja vremena, rješavanja problema i delegiranja, pa sve do kreativnog razmišljanja, uspješnog komuniciranja i donošenja odluka. Polaznike se uči kako da maksimiziraju svoj profesionalni potencijal i  na koji način da se nose sa svim izazovima da bi ostvarili profesionalne i privatne ciljeve.

Team Coaching

Team Coaching osigurava razumijevanje korporativnih ciljeva, odluka i projektnih zadataka u kojima je doprinos tima ključan. Coach radi s čitavim timom, no i sa svakim članom tima pojedinačno.

Executive & Business Coaching

Executive  i Business Coaching je iznimno snažan i učinkovit razvojni proces koji pomaže pojedincima ostvariti pozitivne promjena u načinu rada, razmišljanja i ponašanja u svrhu postizanja individualnih i/ili kompanijskih ciljeva, a namijenjen je srednjem i visokom menadžementu.

Područja: unapređenje radne učinkovitosti, upravljanje vremenom, upravljanje emocijama, strateško razmišljanje, vještine rukovođenja, komunikacijske vještine, razvoj zaposlenika,

Life Coaching

Life Coaching je oblik osobnog razvoja koji kroz individualni pristup pomaže osobi ostvariti ciljeve koje sama ne uspijeva realizirati.

Područja: promjena radnog mjesta i profesije, napredak u karijeri, ostvarenje i unapređenje emocionalnih odnosa, unapređenje komunikacije na svim razinama, upravljanje stresom, unapređenje osobnih financija, rješavanje konflikata u obitelji, braku, na poslu, jačanje samopouzdanja, povećanje kreativnosti, povećanje motivacije, sposobnost upravljanja vlastitim životom, rješavanje ograničavajućih uvjerenja i navika, donošenje odluka, rješavanje strahova.

povezani sadržaj