Poznavanje stranih jezika otvara vrata poslovnog svijeta

 

Jeste li znali da u poslovnom svijetu dobro znanje engleskog jezika više nije prednost, već uvjet? Engleski je kralj, a uz njega su i njemački, talijanski, španjolski i francuski sve traženiji jezici u raznim djelatnostima. Jeste li uočili tendenciju stvaranja internacionalnih timova i širenje poslovanja na globalnoj razini?

Ako je vaš odgovor DA, vrijeme je da se pobrinete za svoje kompetencije i spriječite prepreke u komunikaciji s poslovnim partnerima, klijentima i kolegama.

 

Tečajevi stranih jezika organiziraju se prema željama i potrebama poslovnih i privatnih korisnika. Nakon što polaznik prođe inicijalno testiranje kojim se utvrđuje razina znanja, HalPetov stručni tim predlaže tečaj koji bi mu omogućio dostizanje željene razine znanja. Kod tečajeva stranih jezika razlikujemo dvije vrste programa:

 

  1. CLASSIC programi kreirani su na temelju standardiziranih udžbenika te obuhvaćaju širok spektar općih poslovnih područja.
  2. FREEFORM programi prilagođeni su specifičnim područjima te pomažu u održavanju, osvježavanju i usavršavanju jezika.

 

Programe je moguće polaziti individualno ili u grupi. Osim u učionici, učenje može biti održano i u virtualnoj učionici, te kroz online ili blended učenje (kombinacija klasičnog učenja u učionici i online lekcija).

 

Od 2017. godine HalPet je svoje iskustvo u izvođenju tečajeva stranih jezika pretočio u LPC online – Learn, Practice, Communicate platformu na kojoj su dostupne teme iz područja poslovnog i financijskog engleskog jezika te početnog njemačkog.

 

Tečajevi stranih jezika u HalPet ponudi:

 

 

Niste sigurni koji tečaj odabrati?

Ispunite obrazac online, a mi ćemo vam, sukladno vašim preferencijama, poslati neobvezujuću ponudu.