LPC® metoda osnova je svih edukacijskih programa u HalPetu, stoga su na njezinim sastavnim koracima (Learn – Practice – Communicate) izgrađeni i programi stranih jezika, pa tako i za poslovni engleski. Ona je ujedno i temeljni princip obrade i prikaza sadržaja u našim dvama sustavima za e-učenje: eLPC Businessu i LPC-u iz čije ponude poslovnog engleskog jezika izdvajamo:

Poslovni engleski online

2 programa: 16 online lekcija + 16 online lekcija

Programi koji vam osiguravaju interaktivno učenje bilo kada i bilo gdje. Sastoje se od ukupno 32 tematske cjeline iz područja poslovnih vještina, osobnog razvoja i financija.

Kroz niz interaktivnih vježbi naučit ćete, usvojiti i utvrditi koristan vokabular i fraze nezaobilazne za komunikaciju u internacionalnom okruženju.

Programi „Poslovni engleski 1“ i „Poslovni engleski 2“ osiguravaju dosljedno i ujednačeno učenje online. Lekcije opsegom, sadržajem i trajanjem odgovaraju modernom načinu učenja. Engleski se vokabular usvaja u multimedijskoj formi (audio, video, interaktivne vježbe) i popraćen je ekvivalentima na hrvatskom jeziku. Potom se uvježbava naučeni sadržaj kroz zanimljive, interaktivne i multimedijske vježbe. Na kraju svake lekcije dobije se povratna informacija na naučeno kroz provjeru znanja.

Pogledajte i ostale značajke sustava LPC, a za više informacija o programima Poslovni engleski 1 i 2 i mogućnost izravne kupnje programa kliknite na linkove:

LPC poslovni engleski 1LPC poslovni engleski 2

eLPC Classic

8 stupnjeva poslovnog engleskog jezika online

Program koji vam omogućuje da svojim tempom usvajate vokabular i jezične strukture propisane prema CEF-u.

8 programa prati stupnjeve B1.1 – B2.4 i svaki se sastoji od 25 lekcija – eLPC Impulsa; odnosno, po 8 tematskih cjelina i završnog testa na kraju programa. Za utvrđivanje stupnja, polaznik prolazi inicijalno online testiranje kojim se okvirno određuje trenutni stupanj poznavanja engleskoga jezika.

Sustav eLPC Business omogućuje učenje bilo kad i bilo gdje, dostupan je  24 sata dnevno na bilo kojem uređaju, potrebna je samo internetska veza te dobra volja i želja za učenjem ;). Po uspješnom završetku tečaja, polaznik dobiva potvrdu o položenom stupnju engleskog jezika.

Postanite i vi jedan od naših zadovoljnih online korisnika eLPC Classic programa. Više o samom načinu učenja možete saznati ovdje.

Želite li našu ponudu, ispunite prijavnicu u nastavku ili nam se javite na halpet@halpet.hr.

povezani sadržaj