Do najbolje ideje dolazi se uz pomoć puno ideja. A najbolji način za stvaranje puno ideja je kreativno razmišljanje.

tehnike kreativnog razmišljanja, kreativno razmišljanje

Skloni smo sebe ili druge opisati kao kreativne ili nekreativne, zar ne? Na taj način nesvjesno pokazujemo da kreativnost smatramo osobnom karakteristikom i da nismo baš optimistični u vezi s promjenom i poboljšanjem. Naš pesimizam povećava i činjenica da kroz formalno obrazovanje rijetko kad dobivamo dovoljno poticaja za razmišljanje van okvira. Srećom, bez obzira na to vidite li se kao kreativnu osobu ili ne i bez obzira na to kakvo je vaše dosadašnje iskustvo, tehnike kreativnog razmišljanja možete usvojiti u kratkom vremenu i nastaviti ih kontinuirano usavršavati. Imajte na umu da svi imamo potencijal za razvoj kreativnog razmišljanja, a na nama je da ga ostvarimo.

HalPetovi iskusni treneri pokazat će vam kako osloboditi kreativca u sebi i izaći iz dosadašnjih obrazaca razmišljanja. Na treningu Tehnike kreativnog razmišljanja saznat ćete koji su točno preduvjeti za razvijanje ove vještine te naučiti tehnike koje će Vam omogućiti da budete još kreativniji, kako u razvoju Vaših ideja, tako i u primjeni i operacionalizaciji različitih zadataka i aktivnosti. Na taj način će kreativnost postati dio vaše poslovne i privatne svakodnevnice kako biste unaprijediti svoj poslovni i privatni život. Vaša ideja može biti puno više od onog što ste u početku zamislili, samo je potrebno dati mašti na volju i osloboditi svoj kreativni potencijal.

Kratki sadržaj:

  • Što je kreativno razmišljanje
  • Razmišljamo li kreativno
  • Prednost kreativnog razmišljanja
  • Preduvjeti za kreativnost
  • Kako razmišljati kreativno
  • Tehnike kreativnog razmišljanja

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele razviti sposobnost kreativnog razmišljanja, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima te studentima i svima onima koji žele ostvariti svoj kreativni potencijal.

recite nam što vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj