Saznajte kako HalPet dizajnira i oblikuje interaktivne multimedijske e-programe za svoje potrebe i za potrebe mnogih kompanija koje su prepoznale nužnost digitalizacije edukacije.

Zanima vas poslovna edukacija svog tima, članova odjela ili svih zaposlenika tvrtke? Potrebna vam je izrada sadržaja za e-učenje i u potrazi ste za pouzdanim partnerom koji će vam olakšati proces digitalne transformacije edukacije? Opustite se, na pravom ste mjestu. Dopustite da vam pokažemo zašto je HalPet pravi partner za vas.

HalPet, LPC, izrada sadržaja za e-učenje

Možda ste već pokušavali provesti edukaciju u svojoj kompaniji:

  • Držali ste seminare, radionice, konferencije i slično, pa su zaposlenici izbivali s radnih mjesta, a cijela je organizacija bila zahtjevna i skupa?
  • Možda ste edukacijske materijale upakirali u set PDF-ova i slali ih mejlom? Posao je tu za vas bio gotov, no zapravo nikad niste mogli znati jesu li zaposlenici uopće pogledali materijale te što su i koliko naučili?
  • Ili ste bili hrabri i već ste pokušali svoje edukacijske potrebe uobličiti kao e-učenje? Ako ste ovdje, možemo pretpostaviti da te e-lekcije vaših internih sadržaja nisu ispunile vaša očekivanja i da uviđate prostor za poboljšanje?

Razumijemo vas. Znamo koliko je važno kvalitetno, brzo i učinkovito uvesti nove zaposlenike u posao, upoznati ih s novim procedurama, uslugama, proizvodima i sl., educirati ih o etičkom kodeksu kompanije, provesti e-tečajeve stranih jezika ili što god vam drugo treba, a da nismo već naveli. HalPet može sve to, i više.

Već se 6 godina uspješno bavimo izradom sadržaja za e-učenje i razvojem čak dvaju sustava za e-učenje. Osim toga, izrađujemo i e-programe za implementaciju u komercijalne i korporativne LMS-ove. Drugim riječima, pokrivamo sve moguće potrebe tržišta i pojedinaca za sadržajima za e-učenje.

 

Odgovaramo na vaše potrebe

Izrada sadržaja za e-učenje u HalPetu obuhvaća sve ove scenarije:

  • Želite osigurati e-edukaciju poslovnih vještina i/ili stranih jezika za svoje zaposlenike, a nemate svoj LMS?Imamo rješenje – LPC!
  • Želite osigurati e-edukaciju poslovnih vještina i/ili stranih jezika za svoje zaposlenike, a imate svoj LMS? – Nema problema, izradit ćemo programe za vaš LMS!
  • Želite osigurati internu e-edukaciju za svoje zaposlenike, a nemate svoj LMS? – Rješenje je izrada e-programa u LPC-u!
  • Želite osigurati internu e-edukaciju za svoje zaposlenike, a imate svoj LMS? – Odlično! Možemo izraditi programe za vaš LMS!

 

Zašto je HalPet lokacija za vašu e-edukaciju?

 

Ovisno o vašim konkretnim potrebama, možemo ponuditi cjelokupno rješenje za organizaciju, provedbu i praćenje e-edukacije u vašoj kompaniji.

HalPetovi stručnjaci s 22-godišnjim iskustvom u edukaciji odraslih svaki edukacijski sadržaj oblikuju prema visokim standardima kvalitete i izvrsnosti, što jamči sigurnost, točnost i kvalitetu, a izrada e-sadržaja prema HalPetovoj LPC® metodi, osigurava ujednačen i provjeren pristup u obradi i prezentiranju sadržaja.

Istu razinu kvalitete u pristupu i obradi sadržaja primjenjujemo bilo da se radi o našim sustavima za e-učenje ili o klijentovu LMS-u.

Dodatna vrijednost HalPetove usluge izrade sadržaja za e-učenje u sustavu LPC je i briga o korisnicima, što uvelike olakšava provođenje i tijek edukacija u korporativnom okruženju.

 

LPC | Izrada sadržaja za e-učenje po narudžbi

HalPet na temelju dobivenih sadržaja izrađuje, dizajnira i oblikuje interaktivni multimedijski e-program, sastavljen od manjih cjelina (lekcija). Svaka cjelina uključuje sadržaj za usvajanje, utvrđivanje i provjeru znanja. Program može uključivati i konačnu provjeru znanja (test) kojoj se pristupa po završetku svih prethodnih cjelina.

Jamčimo profesionalan pristup u obradi vaših sadržaja, zaštitu vaših internih podataka i informacija te privlačan dizajn programa izrađen s dobrim ukusom i usklađen s brendom vaše kompanije.

Vi nam samo recite što vam treba, pošaljite nam materijale, a mi ćemo običan tekst učiniti interaktivnim, zanimljivim i obogatiti ga multimedijskim sadržajima. Svaki tip sadržaja je novi izazov koji naši instrukcijski dizajneri spremno prihvaćaju. Jedva čekamo pretvoriti vaš specifičan poslovni proces u interaktivan sadržaj ili animirani video.

Uz zajamčenu tajnost osobnih podataka u skladu s GDPR-om, vašem će internom sadržaju moći pristupiti samo grupa vaših korisnika. Oni će pak imati potpunu slobodu pristupati e-sadržajima kad i gdje god, koliko god puta žele i s kojeg god uređaja. Nema više isprika i opravdanja.

Ovako izgledaju dijelovi jednog e-programa u LPC-u

 

ROI i e-edukacija

Kompanije koje su dosad prepoznale vrijednost e-učenja, taj su tip edukacije odabrale ponajviše zbog pristupa učenju bilo kada i bilo gdje, samostalnog upravljanja tempom učenja, pristupačne cijene, usklađenosti i ujednačenosti materijala, lakog ažuriranja podataka te uvida u napredak i naučeno kod pojedinih korisnika.

Za dobar ROI, uspješan cilj e-učenja trebao bi pokazati dobiti koje nadilaze investiciju. Dobiti e-učenja manifestiraju se kao povratne informacije korisnika, mjerljivi rezultati učenja, primjenjivost naučenog na radnom mjestu i kvalitetnije obavljanje posla.

 

Dodatne pogodnosti

Mogućnosti prilagodbe vašim potrebama gotovo je nemoguće popisati. Mi igramo prema vašim pravilima:

  • Želite ograničiti trajanje programa? – Može.
  • Želite uvjetovati napredak i slijednost lekcija? – Nema problema.
  • Želite na svakom koraku provjeravati naučeno kroz vježbe i testove? – Samo recite.

Još niste uvjereni? Što ako vam kažemo da je praćenje rada korisnika sastavni dio LPC-a, a vi ćete u svakom trenu moći vidjeti tko je, kada i s kojim rezultatom odradio koji dio programa.

Kao poslastica na kraju, naša je tehnička podrška ugrađena u sam sustav, a korisnici joj se mogu obratiti za pomoć jednim klikom na gumb u samom sustavu.

 

Ako smo vas uspjeli zaintrigirati, a vjerujemo da jesmo, javite nam se za probni pristup e-programima. Rado ćemo vam pokazati naš, LPC način učenja.

povezani sadržaj