I zaposleni i oni koji su u potrazi za zaposlenjem znaju da je engleski jezik neophodan za uspješno obavljanje poslovnih aktivnosti i održavanje konkurentnosti na turbulentnom globalnom tržištu, a često je i presudni faktor prilikom zapošljavanja ili napredovanja.

Aktivno znanje jezika podrazumijeva korištenje jezikom u govoru i pismu, održavanje znanja, osvježavanje i nadograđivanje vokabulara. To je sposobnost primjene znanja jezika u svakodnevnoj poslovnoj i privatnoj komunikaciji.

Engleski jezik je jezik globalnog tržišta i međunarodne suradnje

Engleski je službeni jezik međunarodne i međudržavne komunikacije. Službeni je jezik u mnogim zemljama, kao i u Europskoj uniji, Ujedinjenim Narodima i mnogim drugim svjetskim organizacijama.

 Engleski jezik zahvaljujući sveopćoj globalizaciji i informatizaciji ima jak utjecaj na brojne kulture i društva diljem svijeta. Taj je utjecaj osobito vidljiv u jeziku javne komunikacije, medija te u informatičkom jeziku.

Razvoj tehnologija je doveo do informatizacije poslovanja, a razvoj medija, kao sredstava globalne  komunikacije, doveo je engleski jezik na vodeću poziciju među svjetskim jezicima. Mediji su kao sustavi javnog informiranja ili pak kao posrednici u komunikaciji omogućili engleskom jeziku da nas neprestano okružuje.

Aktivno znanje engleskog jezika potrebno je mnogim zaposlenicima

Svjesni smo činjenice da na učinkovitost poslovanja utječe svaki zaposlenik u kompaniji. Zato je vrlo važno ulagati u razvoj zaposlenika na svim razinama, bez obzira na specijalizirano područje ili odjel u kojem rade, ili im baš s obzirom na to, osigurati specijalizirane edukacije za njihovo područje rada. Engleski je glavni jezik u poslovnom svijetu, a to uključuje sva područja poslovanja!

Razina znanja vaših zaposlenika predstavlja vašu kompaniju. Činjenica je da je engleski jezik nezaobilazan u svakoj vrsti poslovanja i da svako radno mjesto zahtijeva barem osnovno znanje engleskog jezika.

Održavajte znanje svojih zaposlenika i nadograđujte ga, ne dopustite da im vokabular „ostari“ i da izgube samopouzdanje! Omogućite im da se svojim stručnim i specifičnim znanjima koriste i na engleskom jeziku.

engleski jezik, inhouse

Tečajevi poslovnog engleskog jezika

 Engleski je jezik neizbježan u poslovanju, a neprestano se razvija i raste. Samim time, neprestan je interes za učenjem engleskog jezika. Rječnik engleskog suvremenog jezika svaki je dan bogatiji za petnaestak novih riječi.

Aktivno korištenje jezikom i neprestana nadogradnja znanja i vokabulara ključ su uspješne komunikacije na engleskom jeziku. U slučaju da naše znanje engleskog jezika nije aktivno korišteno ili je naš vokabular „zastario“, naša komunikacija ne može biti dovoljno efektivna, niti donijeti željene rezultate!

Polaznici tečajeva su poslovni ljudi koji kroz tečaj podižu svoju razinu znanja stranog jezika i samopouzdanja u poslovnoj komunikaciji i svakodnevnom korištenju! Usvojena znanja primjenjiva su u nizu poslovnih situacija kao što su sastanci, prezentacije, pregovaranje, telefonski razgovori i dopisivanje. Na tečaju, polaznici odmah uvježbavaju usvojeno znanje u simulacijama stvarnih poslovnih situacija.

Napredak je uočljiv već nakon prve lekcije, a krajnji rezultat takvog tečaja je brzo uočljiva veća sigurnost u komunikaciji s kolegama i klijentima u internacionalnom okruženju.

 Koji su najbolji načini izvođenja tečajeva engleskog jezika?

  • Virtualna učionica – izvođenje individualne nastave putem Skypea
  • Online – programi i lekcije u sustavu LPC online
  • Klasično učenje – izvođenje nastave u učionici
  • Blended – kombinacija lekcija online i konverzacijske nastave u učionici

In-house tečajevi poslovnog engleskog jezika!

 Za poslovne subjekte, osim individualnih tečajeva, pružamo uslugu organiziranja i provođenja online i blended grupnih tečajeva engleskog jezika unutar kompanije, s ciljem uštede vremena i ostalih dragocjenih resursa vaše kompanije. Više o načinu izvođenja tečajeva stranih jezika za kompanije i ostalim prednostima in-house edukacija pročitajte ovdje!

Sve veći broj kompanija odabire blended ili online tečajeve kao način provođenja in-house edukacije. Vrijeme je da i vi upoznate sve prednosti tih inovativnih načina prenošenja znanja.

povezani sadržaj