Ako vaša kompanija ima svoj LMS, možemo pretpostaviti da ste prepoznali vrijednost koju takav resurs ima i koje sve mogućnosti pruža.

No zapitajte se kad ste zadnji put iskoristili te mogućnosti – u kojem opsegu, na koji način, s kojim rezultatom, kakvi su bili vaši e-programi?

HalPet | e-programi za implementaciju u LMS

Kakav sadržaj edukacije trenutno možete osigurati? Odgovara li on konkretnim potrebama zaposlenika i prati li njihov razvoj s obzirom na njihove kompetencije? Izrada sadržaja za e-učenje se na prvu može činiti kao lak zadatak: malo teksta ovdje, malo ondje, ubaciti pokoju sliku i gotovo. Ili se pak susrećete sa stavom da je dovoljno uploadati prezentaciju ili PDF u LMS da biste zadovoljili tu potrebu. No to ipak izgleda malo drugačije kad govorimo o kvalitetnim e-programima, pogotovo onima koji odgovaraju današnjem i suvremenom načinu učenja koje ujedno ide i ukorak s razvojem tehnologije.

Kvaliteta sadržaja uvijek i isključivo ovisi o onome tko ga je izradio. E-programi, lekcije, provjere znanja… su toliko dobri koliko je iskusan i vješt onaj tko ih je osmislio.

 

Kako najlakše do kvalitetnog sadržaja?

Počesto se zadatak izrade takvih sadržaja shvaća olako. Nemojte upasti u tu zamku – odaberite pouzdanog partnera za osiguravanje sadržaja edukacije. Čak i ako imate tim ljudi obučen za izradu sadržaja, neke su vještine ponekad ipak previše specijalizirane. Primjerice, in-house tim se možda ne razumije previše u authoring tool kojim raspolaže ili nije posve upoznat s mogućnostima LMS-a, stoga ne može samostalno kreirati sofisticirane interakcije za e-učenje.

Srećom, postoji jednostavniji način kako dobiti upravo to što vam treba. HalPet vam stoga nudi gotove e-programe poslovnih vještina i osobnog razvoja po principu plug&playja:

  1. Odaberite i kupite željeni e-program(e).
  2. Dostavljamo e-program(e) u formatu koji podržava vaš LMS (SCORM 1.2, SCORM 2004, AICC, Experience API / Tin Can ili cmi5).
  3. Implementirajte e-sadržaj u LMS i samostalno provodite e-edukaciju.

U navedenom slučaju samostalno upravljate tijekom edukacije i sastavom grupe polaznika. Što se tiče sadržaja, HalPet jamči:

  • Primjenu suvremenih metodičkih i andragoških principa u obradi tema.
  • Profesionalno i kvalitetno oblikovanje sadržaja.
  • Interaktivne i multimedijski bogate lekcije.
  • Testirane i provjerene programe za e-učenje.
  • Programe na hrvatskom jeziku (+ navigacija unutar programa na hrvatskom).
  • Pristup temama s naglaskom na najvažnije vještine koje se mogu primjenjivati u konkretnim situacijama.

 

Prolistajte katalog s popisom i sadržajima programa za implementaciju u vaš LMS:

 

Znamo da vas najviše zapravo zanima kako izgleda jedan takav e-program. Pogledajte kako smo izradili e-program za Komunikacijske vještine:

Dodatna usluga: možemo ostvariti edukaciju po vašim željama i potrebama. Više o izradi sadržaja po narudžbi

Nadamo se da smo vam ponudili dovoljno argumenata da obrišete prašinu sa svoj LMS-a i pokrenete toliko potrebnu edukaciju za svoje zaposlenike još danas. Naši su e-programi spremni. Veselimo se vašem upitu!

povezani sadržaj