svi termini
termin održavanja
6. 7. 2017.
9:00 - 16:00
vrsta prijave u tijeku
trajanje 1 dan

Ako znate uvjeriti sugovornika u ono što tvrdite, posjedujete snažnu moć uvjeravanja!

Uvjeriti nekog u istinitost našeg govora zapravo je vrlo zahtjevno. Tu veliku moć možemo shvatiti kao kombinaciju znanosti i umjetnosti koja se prvenstveno temelji na istini. Neki ljudi posjeduju određeni šarm kojim, bez ikakvog problema, jednostavno zadobivaju našu pažnju, zanimanje i povjerenje. No, što ako niste jedan od njih? Dobra vijest je da se moć uvjeravanja može savladati i razvijati, a kako doći do te jake moći i kako ju uspješno koristiti, saznajte na HalPetovom treningu.

Cilj treninga je uvesti polaznike u vještinu uvjeravanja te ukazati na preduvjete na kojima ona počiva. Naučit ćete kakav stav trebate zauzeti kako biste bili uspješni u uvjeravanju sugovornika te kako se koristiti verbalnom i neverbalnom komunikacijom u svrhu ostvarivanja svog cilja.

Moć uvjeravanja je vještina koja, ako se koristi na pravi način u poslovnom i privatnom životu, odvaja uspješne ljude od onih manje uspješnih.

 

Sadržaj treninga:

 • Uvod u moć uvjeravanja
 • Preduvjeti za uvjerljivost:
  – Stav
  – Verbalne strategije
  – Neverbalne strategije
 • Šarm kao „saveznik“ uvjerljivosti
 • Raporom do povjerenja
 • Strategije uvjeravanja i utjecaja

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele znati kako uspješno uvjeriti sugovornika u vlastita razmišljanja i stavove; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje,  malih, velikih i srednjih poduzeća, jednako kao roditeljima i studentima.

termin održavanja
6. 7. 2017.
9:00 - 16:00
vrsta prijave u tijeku
trajanje 1 dan

svi termini

povezani sadržaj