Kako vaši korisnici doživljavaju vašu kompaniju? Što misle o vama? Kad bi ih netko pitao, što bi o vama rekli? Kako se osjećaju poslujući s vama?

Što sve ulazi u korisnički ciklus, Kako utjecati na to kako vaši korisnici, kupci ili klijenti doživljavaju vašu kompaniju, usluge koje koriste, proizvode koje kupuju? To postaje centralna tema kojom se danas bavi i menadžment i stručnjaci vodećih kompanija.

Kad se korisnici osjećaju dobro poslujući s vama, te imaju dobro mišljenje o vašoj kompaniji, tada je velika vjerojatnost da će i dalje nastaviti biti vaši korisnici. Ako su jako zadovoljni vama, i vole poslovati s vama, velika je vjerojatnost da će, ne samo ostati vaši korisnici, već i preporučiti vas drugima. To je ona vrsta promocije koja najviše donosi, a najmanje košta. Svi to želimo, no kako to postići? Je li korisnički ciklus nešto čime uopće možemo upravljati? Što sve trebamo poduzeti i kakav pristup će nam u tome pomoći? To će, između ostalog biti teme kojima ćete se baviti na našem treningu-radionici Kako upravljati korisničkim ciklusom.

Kratki sadržaj:

  • Što je upravljanje korisničkim iskustvom
  • CS vs. CRM vs. CEM (CXM)
  • Korisničko putovanje
  • Točke kontakta s korisnikom
  • Korisnički procesi u krosfunkcijskom kompanijskom okruženju
  • Poboljšanje kroz obrnuti pristup

Kome je trening namijenjen?

Svima onima koji usavršavanjem područja korisničkog iskustva i korisničkih procesa žele razvijati poslovni odnos sa svojim korisnicima, povećati njihovu lojalnost, te osiguravati izvrsnost u izvedbi i rezultatima područja svoje odgovornost: djelatnicima u službi za korisnike, uslužnom osoblju u hotelima, menadžerima i voditeljima prodaje i podrške u kompanijama različitih djelatnostima, kao i poduzetnicima koji žele razvijati područje upravljanja korisničkim iskustvom u svojim tvrtkama.

Recite nam što Vas zanima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

povezani sadržaj