“80 % uspjeha u profesionalnom i privatnom životu čovjek zahvaljuje emocionalnoj inteligenciji, a samo 20 % racionalnoj.”

                                                                                          Fritz Stemme, psiholog

Jedan od ključnih preduvjeta za uspjeh u poslovnom i privatnom životu je emocionalna pismenost. Želite li sačuvati i/ili stvoriti kvalitetne odnose, važno je znati prepoznati vlastite emocije i emocije drugih te razumjeti što ih uzrokuje. Osobe koje posjeduju visoku emocionalnu inteligenciju vrlo dobro upravljaju svojim emocijama, s lakoćom ih komuniciraju drugima i spremne su preuzeti odgovornost za odnose u svom životu jer znaju da na njih mogu utjecati.

HalPet trening Emocionalna inteligencija će vam približiti pojam emocionalne inteligencije, osvijestiti vaše EQ prednosti i pomoći definirati prostor za unaprjeđenje emocionalne pismenosti. Naučit ćete kako se ponašati na EQ način i koje strategije i alate primijeniti. Usvajanje EQ znanja i vještina proširit će vašu paletu izbora prave reakcije u pojedinim, posebice zahtjevnim i konfliktnim situacijama. Bit ćete sigurniji u svoj nastup i sretniji i zadovoljniji s konačnim ishodom.

Unapređenje vlastite emocionalne inteligencije otvorit će i nove mogućnosti kako da EQ način komunikacije prenesete i na svoj tim, svoje kolege, svoje poznanike i prijatelje i članove svoje obitelji.

 Sadržaj treninga:

 1. Važnost EQ-a u poslu i privatnom životu
 2. Model EQ-a:
  – Samosvijest
  – Upravljanje vlastitim emocijama
  – Upravljanje odnosima – kako unaprijediti odnose na poslu i kod kuće
  – Koncept empatije
  – Rješavanje zahtjevnih situacija na EQ način

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele naučiti kako učinkovito koristiti emocionalnu inteligenciju i lakše ostvarivati ciljeve; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., kao i roditeljima, studentima i svima onima koji žele sačuvati i graditi kvalitetne odnose s drugima.

RECENZIJE

Primjerenost tema i sadržaja kao i struktura drugih polaznika koji imaju slična iskustva kao i ja.

Interakcija sudionika i razmjena iskustava.

 

povezani sadržaj